Käytiin tokoilemassa kimppatreeneissä jäähallin pihalla. Otin ensin Petulla paikallaolon, ja eihän se taas malttanu pysyä koko aikaa paikallaan. En mielellään käy palkkaamassa sitä kesken paikallaolon, ja kun vieruskavereita palkataan, Petu ei tahdo malttaa pysyä paikallaan. Muut liikkeet menivät hyvin (liikkeestä seisominen, liikkeestä maahan ja seuraaminen) lukuunottamatta sen tempausta. Olin jättänyt sen liikkeestä seisomaan, ja Kati palkkasi vieressä Isabellan pallolla (Isabella on vanha Coton de Tulear narttu) Petu kiinnitti huomiota palloon ja silloin jo huomasin että se lähtee, en ehtinyt kissaa sanoa kun Isabella juoksi pallon perään ja Petu lähti Isabellaa kohti. Siinä sitä sitten juostiin perä kanaa ympäri pitkin kenttää.
ONNEKSI Petu ei hipaissutkaan Isabellaa, ja vaarallinen leikki loppui siihen että juoksivat liian läheltä Niiloa ja Niilo ärähti niille niin pysähtyivät ja sain Petun kiinni. Mutta kyllä säikähdin ! Jos Petu olisi vauhdissa juossut Isabellan päälle, siinä olisi voinut käydä huonosti :(
Sitten vaihdoin koiraa ja otin Akulla liikkeestä seisomisen, maahanmenon ja kaukokäskyt. Aku oli aivan liian innokas, varmaan johtui siitä että se oli niin kateellinen kun treenasin ensin Petun kanssa. Liikkeestä maahan meni ok, seisomisessa otti askelia, ja kaukokäskyissä oli niin innokas, että kun pyysin istumaan se singahti ylös ja eteen samalla kertaa ja tuli koko ajan lähemmäs minua.
Lopuksi vielä kuvailtiin koiria. Otin kuvia Miian Aksusta, Kaisan Niilosta ja tietty omista pojista.
Kuvat eivät kyllä oikein onnistuneet, ilta-aurinko paistoi jo niin alhaalta että kuvista tuli liian tummia, ja värit ovat ihmeelliset. Aksun poseeraus löytyy Pirkon ja Aksun blogista.
674230.jpg
tässä yksi poseeraus Petusta