Vuoden viimeisiä päiviä elellään...
Kävimme Titon kanssa tänään hevosurheilukeskuksessa Ruukissa (maneesi) seuraamassa kerhon agilitykisoja. Olipas oikein HYVÄ kokemus Titolle, paljon koiria, ihmisiä ja maneesi jossa koirien haukku kaikui. Hyvin meillä meni, ainoa vaan että Tito tahtoo pillastua jos ei saa jotain periksi. Se riuhtoi joka koiraa kohti (Lue: pakitti ja otti vauhtia) ulisten että *tahtoo leikkiä*. Ja kun en päästänyt sillä meinas mennä hermo.
Parin koiran kanssa annoin tehdä sen tuttavuutta.  Lisäksi kun ei ole nähnyt paljon haukkuvia koiria, niin se tahtoi haukkua takaisin. Ja siitä lähtee kamala ääni.
Juoksutin sitä siellä ja haisteltiin esteitä ja ihmeen hyvin se otti kontaktia häiriöstä huolimatta. Pitääpä ottaa joku kerta uusiksi, ja käydä treenien aikaan siellä pyörimässä.

Kun tulin maneesilta, lähdin saman tien Akun ja Petun kanssa lenkille. Titon jätin kotia, koska ajattelin tuossa olevan ohjelmaa riittämiin, yli parin tunnin reissu kuitenkin. Mutta EI, se nukkui tunteroisen, ja sitten on riekuttu koko ilta niin että täällä nousee savu päästä kaikilta. Petu raukaltakin se oli repiä korvat irti päästä. *vihi* *vihi* Anne ja Miia tänne saa tuoda pari paimenkoiratyttöä kylään :)
Punnasin sen pitkästä aikaa tänään, ja voi kauhistus se painaa 28 kiloa !!! (ja on 4,5 kk) Ja tähän kasvuun liittyen vielä se, että eilen kävi aika nolo juttu. Titolla on ollut panta kaulassa viimeiset pari viikkoa, ja torstai-iltana tajusin etten saa sitä enää päästä pois, pää on kasvanut lyhyessä ajassa niin paljon ! Eilen käytiin sitten mustista ja mirristä ostamassa Titolle uusi panta, 60 cm piti jo ostaa. (ei ihme että entinen ei lähtenyt päästä, taisi olla 50 cm). Tito osti kaikille tuliaisiksi vähän herkkuja, kuivattua mahalaukkua ja "hampaan puhdistus luita" :) Tito käyttäytyi hyvin reippaasti kaupassa.

Remppaa ollaan saatu vähän eteenpäin. Kodinhoitohuoneessa komeilee uudet kaapistot, ja marko sai tehtyä puoleen väliin lasitiiliseinää takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen väliin. Verhot olen saanut keittiöön, sain äitiltä marimekon täyspitkät unikkoverhot, ja sitten toiseen ikkunaan kävin ostamassa kappakankaan samaa kangasta, ja äiti jo perjantaina ompeli siihen kapan. Ompelee vielä pari tyynyä, saan laittaa ne ikkunan alla olevalle puusohvalle ;) Muissa huoneissa ei edelleen ole verhoja. (odottaa ale-shoppailureissua Pian kanssa !) Onneksi kaikissa ikkunoissa on sentään rullaverhot, ettei ihan paljain ikkunoin olla :) Vessaan ollaan laitettu uusi peilikaappi, ja samalla tuli todettua että vessan lamppu oli kytketty päin p*** siis se oli hengenvaarallinen. Nooh, nyt se on kunnossa ja oikein kytketty, hyvä ettei käynyt kellekkään mitään! Eilen ostettiin koirien huoneeseen kunnon retrotapetit (laitan kuvia näytille kun huone on valmis):) Eiköhän se uudenvuoden aatto mene sujuvasti remppaa tehdessä :)

Tässä taas pari kuvaa eiliseltä:
1170858.jpg
iskä ja poika painii (kokoeroa ei ole enää paljon)
1170862.jpg
Aku ja Tito iltavillissä

1170863.jpg
Tito ja se kuuluisa *olen NIIN kiltti* - ilme

1170864.jpg
Petu ja joululahjaluu

ja tässä vielä yksi tuore kuva Titon velipojasta Kassusta, Kassu leikkii perheen corgin Hipan kanssa, ja pikkusysteri katsoo vierestä :)
1170872.jpg