Tänään viimein Tito sai rabies rokotuksen. Kun Titolle tuli lievä reaktio siitä ekasta rokotuksesta, en uskaltanut tehosteen yhteydessä antaa pistää vielä rabiesta. Pidettiin vielä 4 viikkoa väliä ja tänään saatiin viimein kaikki rokotukset kuntoon. Tänään puntari näytti 30 kiloa, huomenna tulee 5 kk mittariin.
Isän koira Iita oli meidän mukana rokotuksilla. Meno oli KAMMOTTAVAA, Tito ajatti Iitaa pitkin vastaanottohuonetta, ja repi korvista ja riekkui. Normaalisti kotonaan Iita ei siedä Titon riekkumista yhtään, vaan avaa ulko-oven itse ja painelee pihalle. Iitalla oli tietenkin FLEKSI remminä kuten yleensä, ja pihalla Iita riuhtoi pitkin pihaa flexissään ja Tito roikkui siinä flexin narussa. Ilman suurempia haavereita reissusta kuitenkin selvittiin.
Illalla vielä iltalenkin päätteeksi treenasin pitkästä aikaa tokoa. Voi jessus että Akulla oli virtaa ja intoa.
Treenasin vain liikkeitä joissa on hiomista. Eli otin luoksetulon pysäytyksellä. Eka yritys meni vähän harjotellessa, että Aku muisti mistä on kyse. Toinen meni ihan nappiin ja siihen lopetin sen liikkeen.
Sitten otin noutoa. Aku oli ihan täpinöissään. Ei moni uskoisi kuinka innokkaasti 7 vee bullmastiffi uros noutaa kapulaa :) Eka nouto meni tosi hyvin, paitsi että Aksa pudotti kapulan mun eteen.
Pari seuraavaa yritystä meni siihen että Aksa varasti noutamaan, ei millään malta odottaa käskyä. En kamalasti rankaissut mutta en palkannutkaan. Pari noutoa meni myös siten, että 10 suoritus lukuunottamatta sitä että Aksa pudotti kapulan eteeni. "Nosta" käskyllä se kuitenkin nostaa sen mulle.
Treenasin myös Petulla muutaman liikkeen. Otin ensin seuraamista, ja 10 + arvoisesti Petukka seurasi.
Se luki mua koko ajan liikaakin, esim. yhdessä kohtaa mun jalka töksähti maahan niin se luki heti että nyt tulee pysähdys ja melkein istui. Sitten otin luoksetulon, joka sekin 10 arvoinen (pieni miinus siitä että jäi aavistuksen liian kauas eteen tullessa minusta). Ja lopuksi otin vielä liikkeestä seisomisen sekin 10 arvoinen se oikein odotti käskyä ja pysähtyi kuin seinään :)
Oikein hyvät fiilikset jäi molempien suorituksista :)
Sitten kun kotiuduin otin vielä Titon matkaani, ja treenasimme tuossa tiellä seisomista ja juoksemista hihnassa. Ei mitään valittamista, Tito poseeraa ku mannekiini, ja juoksemista voi kuvailla enemmän seuraamiseksi kuin remmissä juoksutukseksi. Isänsä poika :) Tänään tuli mun uusin hankinta, siis uusi putki kameraan. En ole vielä testannut sitä, mutta eiköhän viikonloppuna tule räpsittyä kuvia kun Titon velipoika Kassu tulee kylään.