Olen ilmoittanut jo viime vuoden puolella aksan tokokokeeseen.
Aikaa piti olla harjoitteluun kuukausia ja kuukausia. Ne kuukaudet menivät ja harjoittelu on yhä vaiheessa ja pari kolme liikettä on ihan keskeneräisiä.
Päätin nyt kuitenkin että mennään kuitenkin kokeilemaan koska noita kisoja ei kamalasti keväällä ole,
ja kesällä taas en kisaa kuumuuden takia Akulla ollenkaan. Ikääkin on yli 7 vee ja aika loppuu kesken jos jään tällä treenauksella odottelemaan sitä varmaa ja valmista koiraa. ( niin ja onhan tässä samalla taka-ajatuksena Haaparannassa käynti, kun erään herran nuuskat ovat loppuneet... eipä tarvii tällä kertaa houkutella koiraharrasteisiin mukaan :)) Tavoitteena meillä on siis vain TULOS, avoimesta luokasta, sitä kun ei kukaan muu bullmastiffi uros Suomessa omista :)
Olen siis viime hetken paniikissa treenannut sunnuntaina, ja maanantaina ja tänään.
Koira on kyllä ihan pro, ja oppii koko ajan paremmin paremmin. Mistähän saisin Akulle osaavan ja innokkaan ohjaajan, joka ei ole niin laiska että alkaa viime tipassa vetämään treeniä :(
Koirassa ei siis ole vikaa, ohjaajassa sitäkin enemmän.
Titon pentukurssi alkaa ensi maanantaina Tupokselle, kivaa ! Petu on loukannut Titon kanssa remutessa jalkansa, ontuu toista etujalkaa. Hain sille eilen rimadyliä, mutta ei näytä auttavan sitten yhtään.
Seurailen ensi viikkoon, jos se ei yhtään helpota, pitänee mennä näyttämään sitä Akuuttiin Soppelan Esalle :(
Ai niin, kuulin sain tiedon Torniosta että Aksa on luokassaan eka. Sepäs vasta jännitysmomentin tuo,
kun en ole koskaan kisannut avossa ja en edes tiedä miten liikkeenohjaaja käskyttää... oli tarkoitus seurata pari edellistä koiraa. Nooh, mennään yrittämään kuitennii :)