Voi hiivatti että oli kiva viime yö. Petu kehitteli itselleen mahavaivoja siihen tyyliin että lampattiin koko yö pihalla. Ensinnäkin yhdelläkään mun tän hetkisistä koirista EI OLE KOSKAAN IKINÄ ollut mahavaivoja (muistan hämärästi ne ajat kun mulla oli Tessi ja Ruttu joilla niitä oli jatkuvasti). Olin siis totaalisesti unohtanut millaista on herätä tunnin välein yöllä käyttämään koiraa ulkona, ei kivaa ei. Luulen että Petun ongelmat johtuivat puhtaasti siitä, että Petu taas paastosi parina päivänä, ja sitten yht äkkiä vetäisi aamulla sekä illalla isot annokset ruokaa. Maha ei siis ollut ripulilla kuin viimeisellä ulkoilutus kerralla, mutta sitä p******a tuli ja PALJON. Klo 4 Petu kävi viimeisen kerran ulkona ja sitten tilanne rauhottui kun suoli tyhjeni. Päivän oli kotosalla ok, eikä ollut edes kiire ulos kun tulin töistä. Mutta oli TOSI kivaa istua duunissa koulutuksessa koko päivä, kun olin lampannu tunnin välein yöllä ulkona. Kaikki koirat oli aamulla sika väsyneitä johtuen tästä episodista. Akuakin piti aamulla huudella moneen otteeseen että jaksoi lähteä ulos.
Jotain kivaakin tälle päivälle ! Teetän viivamaalaukset koiristani (koirien valokuvista). Ekana tehdään viivamaalaus TIETENKIN Akusta, se tulee valkoiselle pohjalle mustalla. Ja Titon ja Petun maalaukset tulee mustalle pohjalle valkoisella. Suunnittelin laittavani ne koirien huoneeseen, mutta en enää tiedä raaskinko, josko laittaiskin omaan työhuoneeseen. Huomenna saan ehkä jo "valokuvan" siitä Aksan viivamaalauksesta !
Ai ja se piti mainita että ne aiemmin tilaamani koiran petit, pannat ja lelut yms. eivät ole tulleet :(
Olen laittanut viestiä myyjälle ja soittanutkin, koska maksoin tilauksen saman tien, olisi TODELLA hienoa saada tavarakin. Eihän tilauksesta olekkaan kuin vajaa kolme viikkoa. Aion kyllä saattaa JOKAISEN tietoon mikä tää netissä toimiva firma on, jos tavara ei näy alkuviikosta.