Tänään on kyllä menny aamusta saakka kaikki pieleen. Ensinnäkin mulla on työpaikan päivystys, ja eka soitto tuli klo 6 aamulla ja meikä jätti puhelimeen äänet vaikka päivystys alkaa klo 9.00.
Eipä tullu nukuttua sen kello kuuden jälkeen, puhelimet alkoi soida kahdeksan jälkeen urakalla, ja mistään pikku jutusta ei ollut kyse, effica ei toiminut...Yhdeksään mennessä kaikki taas toimi.
Tässä vaiheessa Titon kusirakko ei enää pitänyt vaan se lirautteli lattialle useampaan kohtaan. Ei siis tahallaan, vaan sitä lorisi ihan itsestään :( Syy tähän oli se, että illalla kun annoin Aksalle ruokaa täytin Akun vesikupin (sellainen iso rautanen, ainakin 2 litraa). Aksan syödessä sinne putosi pari raksua. Ja tajusin vasta jälkeenpäin että Titon välopää oli JUONUT SEN KOKO KUPIN tyhjäksi että saa ne kaksi raksua syötyä.
Just joo! Ahneella on paskainen (tai kusinen) loppu :) Aamupäivä lampattiin pihalla kusella, iltapäivällä se alkoi tasaantumaan. Lähdin sitten käymään kaupungilla, tuli ostettua mm. housut ja pusero. Pusero oli kieltämättä aika arvokas, mutta se oli sarjassamme "just mulle tehty" joten en voinut olla sitä ostamatta.
Tosin se jouduttiin tilaamaan kauppaan, kun sopivaa kokoa siitä väristä ei enää ollut. Joten jäin odottelemaan soittoa että saan paidan hakea ;)
Oli niin lämmin ja aurinkoinen päivä, että lähdettiin Pyhäjoelle mökille ja matkalla haettiin Pyhäjoen pizzeriasta pizzat.  Koirat (varsinkin petu ja Tito) remusivat, juoksivat ja söivät keppejä taas pari tuntia.
Petulla on joku pakkomielle saada kepit pois Titolta. Ja Tito taas roikkuu Petun poskinahoissa niin että välillä Petu valittaa ääneen ja pitää munkin puuttua peliin.
Kivaa oli ! Kotona Tito ahne koiruli oksensi ison läjän tikkuja kun tietty oli niitä niellyt leikkin tiimellyksessä. Mie en tajua mikä keppihullu se on, se ottaa joka ikinen kerta kun menemme tuohon "pihametsään" kepin suuhunsa ja tolskaa sen kanssa. Aina niitä pitää myös niellä. Tässäpä muutama otos mökiltä, oltiin mökillä vasta 18 aikaan, joten valoa ei enää oikein ollut riittävästi kuvaamiseen.
1419933.jpg
Petu mökin portailla
1419935.jpg
Petu tarkkailee ympäristöä
1419936.jpg
Tito kera kepin, mitenkäs muuten?
1419937.jpg
keppiä purraan tässäkin, selkäkarvat pystyssä tarkkaillaan ettei Petu vie keppiä