Kaikesta huolimatta pääsin matkaan puoli tuntia myöhässä aikataulusta... Siis halppiksen kautta Suzu-autoon, ja siellä ystävällinen setä vaihtoi lamput muutamassa minuutissa :)
Otin siis Riikan kyytin Kokkolasta ja ajeltiin Kruunupyyhyn josta poimittiin kyytiin Pia ja sitten Pietarsaareen. Aika kului siellä hujauksessa, joskus klo 16 maissa vasta lähdimme kohti Kokkolaa. Siellä jaksoimme enää shoppailla Anttilassa (jossa oli suuri keskusvaraston tyhjennysmyynti). Pitäisi varata kaksi päivää shoppailulle että ehtisi käydä kaikissa paikoissa missä haluaisi :)
Olin kotosalla vasta lähempänä yhdeksää illalla. Juu ja mukaan tarttui aika paljon kaikenlaista. Koirille 30 kg lihaa ja mahaa sekä sianhäntiä. Itselleni kesäpusero, kesäkengät, fleecetakki sekä fleecekalsarit, toppatakki, kolmet hanskat ja pipo, sellainen ihana kesäinen farkkuinen käsilaukku... Sitten ostin koirien huoneeseen uuden maton ja anttilasta tarjouksesta sain viimein hankittua 4 kpl isoja valokuvakehyksiä (nyt ne aksan ja frantzenin kuvasuurennokset on jo kehyksissä kun sais ne vielä seinälle). Ai ja lempikaupasta Blossomista (Pietarsaaresta) ostin ovikyltin pesuhuoneen oveen sekä sellaisen astian minne voi laittaa pesuainetta. Yritin ensin näitä kuvailla, mutta oli helpompaa näpätä kuvat :)
1358208.jpg
tämä on jo paikoillaan :)

1358212.jpg
Meillä on sellainen matala kaappi kodinhoitohuoneen seinällä
jossa säilytän pesuaineita yms. tää sopi kaapin päälle kuin nakutettu :)
ja tälle oli oikeasti tarvetta. Mukana on mitta (roikkuu tuossa kyljessä)
jolla voi annostella pesuaineen. Normaalisti kun kaadan suoraan purkista
niin pesuainetta hulahtaa ihan liikaa. Näitä oli myös tekstillä "colour"
seuraavalla kerralla ostan sen ! samantyyppisiä oli leipälaatikkona
*tahtoo senkin* :)
Kiitos kantojuhta/opas Pialle jälleen kerran mukavasta päivästä, samoin Riikalle oikein mukavasta shoppailuseurasta :) Otetaanhan pian uusiksi! Ensi la nähdään talviriehan merkeissä :)