Lomapäivä on anottu, ja kaikki sovittu huomista Pietarsaaren/Kokkolan shoppailureissua varten.
Kunnes olin lähdössä tankkaamaan autoa, Marko huito perääni, ja ihmettelin että mikä sillä on hätänä...
Juu molemmat valot palaneet autosta ja meikä ei huomaa mitään.... nooh ajoin halppikseen ja ostin saamieni ohjeiden mukaan uudet hehkut autoon.TIETENKIN ne hehkut olivat vääränlaiset... voi *aikuistensana*!
Ja tässä vaiheessa oli jo kaupat kiinni, mistään ei enää uusia saa.
Ja kun sumareilla ajelin tankille, totesin että bensatankin korkki on jäätynyt kiinni, en saa sitä auki. Toinen *aikuistensana*!
Pitää aamulla ajaa halppikseen vaihtamaan ne hehkut oikeaan malliin, ja yrittää metsästää joku korjaamo joka ne vielä vaihtaakin. Sitten sulatella bensatankin korkki jollain kuumavesipussilla. Kellon saa laittaa nyt vähintään tuntia aiemmaksi herättämään. Olin sopinut määrätyn ajan Riikan kanssa että nähdään yhdellä huoltsikalla, Riikka tulee sinne Sievistä. Saa nähdä olenko lähelläkään sitä aikaa Kokkolassa.
Titon ja Petun kanssa käytiin metsälenkki. Juoksivat irti ja oudoissa maastoissa pysyivät "hanskassa" mutta kun koti alkoi häämöttää jätkät painattivat kuin pieru saharaan ja mun huudot kaikuivat kuuroille korville.
Oletin että meikän kiltit sessut odottavat ulko-ovella mua, oletus oli täysin väärä. Olivat kuseksimassa meidän ja naapurin välisellä tyhjällä tontilla, hyvä etteivät ehtineet naapurin pihalle. Tämän jälkeen lähdin vielä Akun kanssa lenkille, ja mikähän viiraus päivä silläkin tänään oli. Kun ovesta lähdettiin se paineli satoja metrejä edellä ja ei myös uskonut yhtään mitään... Lenkkien jälkeen hermot olivat jo aika kivassa jamassa !
Toivotaan että kaikesta huolimatta huominen shoppailureissu on onnistunut!