Eilen oltiin valkoisten poikien ja bortsu-tytön kanssa viimeistä kertaa Tupoksella BH-treeneissä.
Tällä kertaa vuorossa tottisosuuden suoritus viralliseen malliin. Jokainen siis teki tottiskuviot vuorollaan "kisasuorituksena". Henkilöryhmää ei ollut, niiden tilata toimi merkit joiden päälle oli laitettu nakit :)
Petu meni osuutensa ok. Mutta se SUORITTAA liikkeet kun pyydän tasaisesti ja rauhallisesti. Hallin pohja tuoksahti niin hyvälle että välillä piti yrittää sitä haistella seuraamiskuvion aikana. Liikkeestä istuminen ok. Maahanmeno ok mutta meni vinoon. Luoksetuloon jouduin antamaan kaksi käskyä. En tiedä mitä tästä tulee. Aksa on NIIN ERILAINEN, se pomppii ja hyppii ja riekkuu ja säheltää ja säveltää ja olen tottunut sellaiseen. Nooh, Petulle hyvää harjoitusta ainakin treenaaminen hallissa ja vieraassa paikassa vieraiden koirien kanssa. Ennen treenejä nähtiin ranskanbulldoggi poika siinä pihalla. Se oli tosi rohkea ja Petu olisi innoissaan leikkinyt sen kanssa ;) hitto se oli P I E N I.
Tänään sitten käytiin porukoilla. Otin Titon mukaan kyläilemään, ja Iita katseli sitä varmaan kaksi minuuttia avasi itse ovet ulos ja paineli pihalle. Siellä se makasi piharakennuksen portailla ja mielessään kyräili että pitikin tuon idiootin tulla kylään tänne... Tito käyttäytyi ihmeen siivosti siellä. Kyllä siellä taas päiviteltiin kuinka paljon se kasvanut ja kuinka iso se onkaan... tosin tällä kertaa olen samaa mieltä, se on ISO. *HUOH*
Iltalenkin kävin aikuiskoulutuskeskuksen pihalta, saivat pojat nuuskutella uusia hajuja. Huomenna pitää pakkailla, perjantaina startataan töiden jälkeen kohti Kuusamoa. Mennään meidän mökille viikonlopuksi.
Taloon kuuluu 11 hehtaaria metsää joten on pojilla tilaa missä juosta. Tosin siellä on lunta niin sikana vielä, että pitää ajaa kelkalla ensin reitti, muuten ne uppoaa hankeen. Sunnuntaina mennään sitten näyttelyyn kuulemaan Pale Heikkinen - Lehkosen tuomio. Noi mun pojat on kyllä niin hienoja, että jos ei rop - sijoja tipu, niin pitänee käskeä Palen mennä uudestaan tuomarikurssille :) :) :) heh heh.