Viikonlopulle ei ollut oikein mitään suunnitelmia, kerrankin näin: seuraavat kolme viikonloppua ollaankin sitten näyttelyreissuilla. Ensi viikonloppuna Kuusamossa sitten on kokonaiset 2 bullmastiffia, siis meitin Aku ja Tito. En ole IKINÄ ollut aiemmin kehässä jossa olis vain mun omat koirat. Paula Heikkinen - Lehkonen ei ollut oikein suosiossa. Ehkä osa muistaa Oulun näyttelyn muutaman vuoden takaa... itse satuin olemaan kehäsihteerinä ko. kehässä. Yksikään bullmastiffi ei miellyttänyt silloin rouvaa, muistaakseni taisi antaa kokonaista yhden punaisen nauhan, muut saivat sitten jotain ihan muuta.
Saapi nähdä minkä väristen nauhojen kanssa me tullaan kotia :)

Perjantaina aloin iltasella lenkin jälkeen päivittelemään nettisivuja. Niin kauan aikaa edellisestä päivityksestä on, etten niitä ajan tasalle saanut vielä, en edes siirtänyt vielä mitään. Yritän jatkaa projektia piakkoin.

Lauantaiaamuna sitten kävimme kartsalla vähän shoppailemassa, tällä kertaa minä tyydyin katselemaan kun Marko osti itselleen housut, takin ja puseron. Tänne on avattu uusi koiratarvikekauppa, kävimme siellä katsastamassa valikoimaa. Ostin Petulle kokeeksi uutta ruokaa, nimeltään Hy-Ration. On Eaglen valmistamaa, ja en tajua miten en ole koskaan aiemmin missään tähän ruokaan törmännyt. Ruoassa oli muistaakseni 27 proteiinia ja 12 rasvaa.Hintakin oli kohdallaan, varsinkin kun säkki oli 18 kg.
Ajattelin että Aksallekkin voisi vaihtaa ruoan tähän, niin olisi helpompaa jos edes kaksi söisi samaa ruokaa.
Ostin myös neu:ta ja vähän murren kasvismix:ejä. HIENOA että Raahessakin on nyt kauppa mistä saa neu:ta !!! Kotiin päästyämme lähdimme saman tien mökkeilemään kun oli niin upea auringonpaiste.
Koirat juoksivat kyllä ylimääräiset energiansa taivaan tuuliin kolmen tunnin aikana ja ilta meillä kuorsattiin :) Petu jo hyppäsi välillä autoon karkuun kun ei jaksanut Titon riekkumista ;) Petu ei taida muistaa että roikkui itse ihan samalla tavalla Akussa vielä vuosi sitten. Makkaraakin piti taas paistella, se on varsinkin Aksalle mökkireissun kohokohta. Ja kuvatuksia piti tietenkin taas ottaa.
1463306.jpg
Tito 8 kk
1463308.jpg
Tito 8 kk pääposeeraus
1463313.jpg
... ja Tito kalliolla

1463311.jpg
Petu katselee lintuja kalliolla, niille pitää vähän sanoa takaisin:)

1463312.jpg
Petu autossa turvassa pahalta pikkuveljeltä ;)

1463309.jpg
Sillä välin Tito purkaa energiaansa kaivaen että hiekka pöllyää :)

Tänään sitten päivä menikin vähän siivoillessa ja pestessä pyykkiä. Koko päivän satoi taivaan täydeltä lunta, joten eipä paljon ulkonakaan viitsinyt olla. Lisäksi vaihdettiin makuuhuoneessa vähän huonekalujen paikkaa. Vielä kun saisi katon maalattua, ja yhden seinän pätkän maalattua ja listat paikoilleen, se olisi valmis... Päivällä tein ruoaksi perinteisiä kuoriperunoita ja jauhelihakastiketta (siitä on KAUAN aikaa kun meillä on viimeksi syöty kuoriperunoita). Illalla Marko teki vielä pizzaa jossa oli kaikki mahdolliset täytteet, niin on tullut syötyä urakalla. Janottaa ihan sikana koko ajan, varmaan lamppaan yön vessassa kun olen juonut varmaan 5 litraa vettä. Ahneella on paskanen loppu (tai lue: kusinen). Itse kokkailin vielä makaroonilaatikkoa vähän uudistetulla reseptillä huomiseksi valmiiksi. Oli TOSI helppo resepti, makaroneja ei tarvinnu keittää ennakkoon ;) Huomenna on Akun hieroja, ei jää aikaa kokkailla.
Reseptin lainasin Katariinan keittiössä - blogista, kiitosta vaan. Jos jotain kiinnostaa kokeilla resepti tulee tässä:
Kinkku-meetwursti-makaronilaatikko
5 dl tummaa sarvimakaronia raakana
1 pss kinkkusuikaleita (230 g)
1 pkt Pepperoni Light -siivuja (Snellman 130 g)
1 litra maitoa
3 kananmunaa
1 tl suolaa
Santa Marian Roasted Garlic & Pepper -maustetta

Kaada noin puolet makaronista voidellun uunivuoan pohjalle, ripottele päälle kinkkusuikaleet ja suikaloitu meetwursti (suikalointi käy helpoiten keittiösaksilla) ja näiden päälle loput makaronista. Sekoita maito, kananmunat ja mausteet kulhossa ja kaada vuokaan. Paista +200 asteessa noin tunnin ajan.

Vaikka viime sunnuntaina vannoin etten ikinä enää katso tansseja, pitihän ne taas katsoa. Ja jälleen SUURI pettymys, kun Vappu putosi ja Kaikkonen jatkaa voittokulkuaan.