Loppuviikko vierähtikin nopsaa, ei treenattu, iltaisin vedettiin vaan ihan peruslenkkiä. Keskiviikkona vielä olikin Iita hoidossa, ja tuli käytyä kahdet lenkit, eka satsin kanssa (Iita ja Petu) ajoin Tekun taakse tien päähän auton, ja käytiin lenkkeilemässä mökkitiellä ja metsässä. Noiden lintukoirien kanssa on sitten KIVAA olla metsässä remmilenkillä! Nokka haisteli ilmaa ja sinkoiltiin joka suuntaan jonkun hajun perässä. Vein Iitan kotiin ja annoin vähä extra herkkuja, sinne se jäi odottelemaan isäntää, joka kotiutuu parin tunnin päästä...
Sitten kotiin ja toisen lenkin kiersin Akun ja Titon kanssa. Kävelin tästä pyöräteitä pitkin kasitielle, ja sieltä Mettalanmäen kautta kotia. Täytyy sanoa että illalla tiesi jaloissa että lenkillä ON käyty.
Torstaina sitten olikin oma kolmikko enää lenkitettävänä. Menin entisiä muistoja verestääkseni kaupunginmetsään lenkille, siellä oli osittain tosi märkää, ja metsäkin pienenee koko ajan, sinne ollaan rakentamassa jotain uusia halleja. Ai ja mun täytyy kertoa SUURI UUTINEN, meitin Tito oppi tällä lenkillä nostamaan jalkaa!!!! aiemminkin on yritelmiä ollut, mutta nyt se oli koko lenkin niin "isoa miestä".
Nauratti kun pari kertaa meinasi mennä tasapaino kun jalkaa piti nostaa niiiiiin korkealle :)

Perjantai-ilta menikin saalistaessa kummipojan synttärilahjaa... Legoja piti olla, ja just jotain määrättyä Indiana Jonesia tai Aqua Raiderseja...Neljännestä kaupasta löysin sen Aqua Raidersin (olin suorastaan hyppiä tasajalkaa ilosta), soitin vielä varmistaakseni ettei Leevi sitä ole jo joltain saanut niin puhelimessa huokaistiin syvään *MUTKU olisin ennemmin halunnut niitä Indiana Joneseja" yritin sanoa ettei niitä täällä taida täältä Raahesta löytyä, niin jätkä selostaa mulle että onhan niitä ku niitä on mainostettukin...
Luovutin sille iltaa, sain ostettua sille kuitenkin toivomansa "liekkihupparin". Illalla lenkkeiltiin poikien kanssa aikuiskoulutuskeskuksen "lenkki".

Lauantaiaamuna sitten uudella innolla legojahtiin, Prisma ja pohjolan pariisi oli käymättä. Mutta kuten arvata saattoi, ei ollunna Indiana Joneseja koko kylässä. Kävin sitten ostamassa sen Aqua Raidersin. Taidan seuraavalla tilata ne suoraan kotiin legon sivuilta, niin ei tarvi lampata koko kylää läpi. Kalliiksikin se tulee, tarttui mukaan esim. tokmannilta 90 eur ostokset sillä "turhalla" legoreissulla.
Ai, Elega ilmoitti mulle etten saakkaan sitä tilaamaani puseroa, maahantuojalla ei enää ollut puseron puseroa. Voi itku että olin pettynyt. Sain Elegasta kuitenkin maahantuojan numeron, ja soittaa täräytin sinne. Sain puhelinnumerot kaikista suomen liikkeistä minne tätä ko. puseroa on mennyt (ajattelin josko saisin vaikka tikusta asiaa ja pääsisin shoppailemaan Pian luo Kokkolaan ;)) Kokonaiset 3 paikkaa löytyi, kaikki ihan liian kaukana meiltä. Nooh, sitten ei kun soittelemaan näihin liikkeisiin... Kuopiosta tärppäsi, laittavat mulle postiennakolla sen puseron. Hintaa tulee entisestään lisää, pakko nyt sitten pitää sitä koko rahan edestä :) eli jos mulla on jatkossa aina sama pusero päällä, voi alkaa huomauttelemaan etteikö mulla ole muita vaatteita :)
Lauantai-iltana kävin ihan kotimetsässä lenkin. Lähdin taas hortoilemaan tosi kauas noiden metsien läpi, oli sillan ylitystä ja tulvivia ojia, vuorollaan jokainen sai juosta vähän irtikin. Aikaakin tuhraantui 1.5 tuntia.
Lauantaina meillä kävi myös Markon entinen työkaveri tekemässä "pihasuunnitelmia" siis ruusunmarjapensaat lähtevät kaivinkoneella veks, ja muutakin muutosta tulee. Näppäsin kuvan ku koirat omassa huoneessaan seurasivat tarkasti missä kohtaa se setä meidän pihaa kävelee :)
1442099.jpg
Petusta taitaa tulla vanha, kun se on yleensä suuna päänä kaikessa, nyt kökötti sohvalla;)

Näppäsin samalla yhden kuvan koirien retrohuoneesta, jossa VIIMEIN on Frantzenit ja kumppanit seinällä... on ne niin kommeet yhdessä :) siis Peter ja Aksa :)
1442105.jpg

Tänään sitten oli se synttäripäivä. Lähdettiin puolen päivän aikaan Ouluun, ja käytiin ensin kummitädin luona syömässä. Tulikin syötyä urakalla perinteistä kotiruokaa, siis perunamuusia, jauhelihapihvejä ja ruskeaa kastiketta sekä kahdenlaiset salaatit. Jälkkäriksi mustikkavadelmarahkaa. Eipä tarvinnu tälle päivälle muuta syödä kun tädiltä mentiin Leevin synttäreille ja siellä vedettiin kakkukaffet naamariin.
Leevi oli kai tyytyväinen lahjaansa ainakin kokosi huoneessa niitä legoja lähes koko ajan kun siellä oltiin.
Lenkkeily meni tänään myöhäiseksi kun piti tietenkin töllätä tanssit. Kaduin kyllä että pitikin ne katsoa, olisi ollut parempaakin tekemistä kuin tuijotella sitä Kaikkosen kävelyä tanssilattialla, en voi käsittää miten ihmeessä se äänestettiin TAAS jatkoon???
Ai niin mun blogi on jonku uuden julkaisumoottorin piirissä, ja kaikki "sivut" oli hävinny taivaan tuuliin.
Ylläpitäjän neuvoilla sain ne askarreltua takaisin.