juu ei menny putkeen Kuusamo ei. Kaikki alkoi vastustaa jo siinä, etten älynny että siellä jäähallissa voi olla niin kylmä. Liian vähän vaatetta, siellä tärisin horkassa ja ahdasta oli :( Tito käyttäytyi tosi fiksusti mitä nyt yritti haistella jokaista koiraa ja ihmistä.
Marko antoi Aksun haistella jotain juoksukusia niin että Aksa aivot muuttivat muniin. GREAT !

Odottelujen jälkeen mentiin kehään, ja siinä reunassa kun Titoa seisottelin se poseerasi kuin sille on opetettu.
No problems ! Mutta, mutta eiköhän siinä samassa pikku pojan kossit alkaneet rymistellä urakalla katsomon portaissa, siellä taittiin hypellä tasajalkaa rautaportaissa. (nää portaat olivat heti tuomarinkopin takana pleksin toisella puolella) sinne meni meitin keskittyminen.Tito ei vaan älynny mistä se kolina kuuluu ja alkoi kamala haukkukonsertti. Loppujen lopuksi se luuli, että kehäsihteerit aiheuttivat sen kolinan ja se räksytti jo niillekkin. Tuomari oli kiva, sanoi että jos odottelemme jonkin aikaa ja tulemme uudelleen.
Kävimme välillä katsomassa portaita ja lapsia, herra heilutti niille häntää, koska ei osannu yhdistää ääntä portaisiin ja lapsiin.
Esitin Aksun siinä välissä, se ei ikinä koskaan ole esiintynyt niin SURKEASTI kuin esiintyi, se haisteli maata (tosin ei ollu ainoa sitä samaa kohtaa haisteli lähes kaikki koirat) siinä se sitten meni riuhtoessa koiraa jolla oli munat siirtyneet aivojen paikalle. Eh1 tuloksena. Tuomari myös mittasi Akun, mutta ei tietty ollut sitten laittanut arvosteluun ollenkaan kokoa. En ole ihan samaa mieltä kyllä arvostelusta, mm. lihavuudesta, kuonon täyteläisyydestä...
nooh, sitten kun dobberit oli arvosteltu, Tito meni kehään uudelleen. Taas alkuun seisominen onnistui hienosti samoin liikket ja hampaiden näyttö, mutta kun jytinä portaissa alkoi, huomio kiinnittyi sinne, ja en saanu sitä seisomaan ollenkaan. Tällä erää se ei onneksi haukkunut. Tuloksena pek1. Sen ymmärrän että kp:tä ei tipu tuolla käytöksellä, mutta kun arvostelussa lukee "Ei kovin suuri" ja lopussa "Toivottavasti kasvaa vielä" aloin miettiä että taisi mennä tuomaritädillä nyt ihan pasmat sekaisin. Meikä on murehtinut että kuinka kamalasti se kasvaa, tuleeko siitä tanskandoggi vai mikälie mastodotti, koska on Aksaa korkeampi jo nyt 8 kk iässä. Sitä jäin myös miettimään että kummallakaan koiralla ei ollut sanaakaan mainintaa liikkeistä. Enpä muista vuosiin toista sellaista arvostelua, jossa ei mainita mitään liikkeistä.
Nooh, kokemusta rikkaampi tämän reissun jälkeen. Tulipahan käytyä ekaa kertaa meidän porukoiden mökillä, joka on ollut niillä yli vuoden. Möksällä oli kyllä koirista kivaa!
Kuvan kuvaa ei näyttelystä ole, LUOJAN kiitos Markon kameran kortti jäi läppäriin. Mutta loppuun muutama otos mökiltä.
1490648.jpg
Aksan ilottelua lumessa
1490651.jpg
Tito poseeraa

1490652.jpg
lenkkeilymaisemia omilla mailla, kerrankaan ei tarvinnu pelätä että jostain
suunnalta tulee koira vastaan :)
1490657.jpg
Aksalla meno päällä :)

1490661.jpg
samoin Titolla :)