Ei tahdo ehtiä edes blogia kirjoitella, vaikka se on todella hyödyllistä puuhaa :) Nimittäin sain työkaveriltani tälläisen:
Kirjoita blogia - elät pidempään!
Scientific American Magazine kertoo, että omien ajatusten ja kokemusten jakamisen terapeuttiset vaikutukset ovat tiedossa, mutta suotuisat vaikutukset saattavat olla myös fysiologisia. Tutkimusten mukaa bloggaaminen parantaa muistia ja unta, ja onpa sen todettu vaikuttavan jopa terveiden solujen aktiivisuuteen ja viruskantaan AiDS-potilailla.
Tutkijat uskovat, että bloggaaminen voi saada ihmisen paremmalle tuulelle myös siksi, että se toimii sijaistoimintona tai plasebona todelliselle nautinnolle. Ihmisillä on muun muassa kipuun liittyviä toimintoja - kuten valittaminen - jotka toimivat tyydytyksen sijaistoimintona. Nautinnolla voi olla yhteys myös primitiiviseen tarpeeseen kommunikoida. Tätä voi verrata ruoan ja seksin tarpeeseen.

että näin :)
Torstaina treenailtiin museon rannassa. Titon kanssa oltiin mukana ohjatussa näyttelytreenissä. Poseerata se osaa, mutta hampaiden katsominen on edelleen tuskaa, kun kaikki sen huomioivat ihmiset ovat NIIIIIIIN ihania :(
Sen jälkeen otettiin kuvia Titosta, Petusta ja Miukun Aksusta sekä Miukun äitin valkkarista Hukasta. Siinä kuvauksen tiimellyksessä paikalle saapui Raahen seudun toimittaja tekemään juttua näyttelykoirista. Meitin Tito ja Petu ovat siis kohta julkimoita samoin Miian Aksu :) Toimittaja kyseli sitä sun tätä aiheesta ja kirjoitti kynä sauhuten, saa nähdä millainen juttu loppujen lopuksi lehdessä on.
Lopuksi otettiin tottista Aksun ja Petun kanssa. Meni sitten niiiiiiiiin penkin alle kuin ikinä koskaan voi mennä, Petu lähti seuraamisesta litomaan ja käskyt piti antaa useaan kertaan. *HUOH*
Lisäksi yllättäen Petu on aloittanut temppuilemisen autoon mennessä. Sitä se ei ole tehnyt ainakaan vuoteen. Ihan oikeasti on TÄYTTÄ TUSKAA yrittää saada se autoon kun se ei mene hyvällä eikä pahalla. Tällä kertaa sain sen raahattua "pahalla" autoon että päästiin lähtemään kotiin. Kotiin päästyäni lenkkeiltiin vielä Aksan kanssa metsän siimeksessä. Aksa oli olikin ollut pari tuntia Markon kanssa piha hommissa, että toimintaa oli silläkin ollut vaikka ei päässyt treeneihin mukaan.

tässä vielä parit poseeraukset. Tietty omista koiristani kuvat eivät onnistuneet, mutta Miukun Aksun kuvat ovat loistavat :)
1610532.jpg
Tito 9 kk poseeraa Miian kanssa
1610533.jpg
Tito HIIRINEN (koon mukaan) :)
1610534.jpg
Petu oli taas kaikkea muuta kuin poseeraustuulella,
ilme kertoo että EVVK!