Lähdettiin ajelemaan Posiolle pe iltana. Yövyttiin Posio-hotellissa, joka olikin hyvä ratkaisu koirien kannalta. Hotellihuoneet oli "rivitalossa" jossa kaikilla oli oma sisäänkäynti ja lisäksi huone oli todella tilava. Hotellin pihalta näkyi näyttelypaikka, joten aamiaisen jälkeen hipsimme näyttelypaikalle. Vaikka lunta oli vielä maassa, siitä huolimatta näyttelypaikalla oli tosi kuuma. Kehä eteni hitaasti ja 11 jälkeen päästiin kehään.
Meitä edustamassa tällä kertaa Aksa (Petu ja Aksa käyvät vuorotellen näyttelyssä kun ovat samassa luokassa ja ei ole noita ylimääräisiä handlereita) ja Tito. Lisäksi oli myös Titon veli Kassu.
Gunnel-täti ei sitten halunnut jakaa kenellekkään pennulle kp:tä (paikalla myös yksi narttupentu). Tito sai siis Pek1 tällä arvostelulla:
" 8 kk vanha urospentu. Vielä hieman kapea kallo johtuen iästä. Hyvä maski & purenta. Erinomainen luusto. Hieman pitkä lanneosa. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin."
Jäin vähän kaipaamaan syytä miksei kp:ta tippunut, mutta jääköön se arvoitukseksi. Kassusta kuitenkin tykkäsi tyypistä enemmän, mutta kassu on tällä hetkellä rumasti takakorkea. sitä se vaan hoki, ja aikansa mietittyään sanoi ettei anna kp:tä kummallekkaan. gunnel on gunnel ;)
1524783.jpg
tässä mietitään että antaako vaiko eikö antaa kp:ta...

Meitin aksa oli sitten ROP. Jakoi muille roduille pääosin punaista ja sinistä nauhaa (erit oli harvassa), olin aika yllättynyt että se tykkäsi akusta.Varsinkin kun neljä vuotta sitten Aku sai eh:n ko.tuomarilta. Nooh, maku oli muuttunut nyt, tässä arvostelu:
" hyväntyyppinen valio uros jolla hyvä urosmainen pää. leveä purenta. vahva runko. hieman luisu lantio. liikkuu hyvin." VAL ERI1 PU1 ROP

Kehien jälkeen piti ottaa vähän kuvia Titon veljestä Kassusta. Todella paljon poika muistuttaa isäänsä ;)
tässä parit kuvat:
1524756.jpg

1524759.jpg
Bullberry Tottenham 8 kk

Kassun arvostelu:
"8 kk vanha urospentu jolla on vielä pyöreä kallo. Hyvä leveä purenta. Hyvä rungon pituus mutta luisu lantio. Suorat takaraajat. Hyvä brindle väritys. Liikkuu kevyesti" PEK2

en tiedä miten se sai kallosta pyöreän, mutta lantiosta ja takakulmauksista olen samaa mieltä :)
isällään oli pentuna samanlaiset, mutta iän myötä ne onneksi muuttuivat parempaan suuntaan ja nykyisin arvosteluissa yleensä lukee normaalit tai riittävät kulmaukset.
Täytyy kiittää näyttelytoimikuntaa hieman erilaisista palkinnoista. Oli kivaa saada pentikin mukeja ja lautasliinoja ainaisten pyttyjen sijaan! Loistava idea suosia paikallista käsityötä :)

Näyttelypaikalta ajeltiin sitten meidän mökille Kuusamoon, jossa meidän isä ja äiti + Iita myös olivat. Mikäs siinä, ruoka oli valmiina sitten levähdettiin ja koirat saivat viilentyä ja juosta lumihangessa ennen kuin lähdimme kotia kohti :) Kun autossa oli tilaa ja ilmastointi päällä niin meillä kuorsas kolme koiraa kyljellään kotimatkan :)
1524780.jpg
komea ROP-koira Aku Kuusamossa

1524803.jpg
Titolla ILO YLIMMILLÄÄN kun vielä sai temuta lumessa :)

1524808.jpg
Petun piti näyttää Titolle missä kaappi seisoo... tuollaiset 8 kk vanhat
ruikut ei silmille hypi ;)

1524805.jpg
Tito ja Aksa hangessa. Tästä voi kartoittaa vähän lumen määrää
kun jalat upposivat hankeen kokonaan :)