Heti aamulla sain viestin ja tuloksia Pärnusta. Voi että pisti ketuttamaan vielä lujempaa, kun kuulin että paikalla oli kaksi urosta, molemmat int - valioita. Toinen sai eh2:n ja toinen oli sitten rop, eli erillä olisi cacib siirtynyt :(  Tasan ei käy onnen lahjat. Ehkä se päivä joskus paistaa risukasaankin :)

Iltapäiväksi olimme sopineet ego dobberin kanssa tärskyt koirapuistoon. Ei ollu enää pojista leikkimään irti,
pojat ottivat kaksi kertaa sellaisen matsin ettei tahdottu enää saada niistä toisistaan erilleen (egolla ei ollut pantaa). Onneks ei mitään tullut kummallekkaan. Egolla oli seuraavana päivänä tulossa näyttely.
Ei tarvii poikien enää leikkiä irti, ei!
1688094.jpg
Tito ja Ego vielä sulassa sovussa

Illalla Petu pääsi baywatchiksi, käytiin Petterin kanssa kaksistaan koirien uimarannalla. Meno oli rauhallista kun ei ollut riehukamua mukana. Leikki se vähän kepeillä ja yritti ottaa aaltoja kiinni.
1688103.jpg

1688151.jpg
Petu Baywatchina :)

Illalla katseltiin vanhoja videoita, jotka on kuvattu 14 vuotta sitten :)
Voi miten hauskaa oli ! Siellä Taru koulutti Ronjaa (Ronja alle vuoden), reissu kun haettiin Tessi meille Riihimäeltä, ja sitten Tessiä tuntitolkulla ja vanhoja näyttelyitä jossa meitin harmaa rouva Ruttu läpsytteli menemään, olipa yhdessä näyttelyssä Titon sukulaismies Manukin mukana kera Hanniksen, Padon Marttia ja Rossoa, Jossu kisaa tokossa Nolan kanssa jne.  Pitää jatkaa katselua joskus !