niin nopeasti... uskomatonta että huomenna on TAAS torstai.
Pikakertauksena tämän viikon kuulumisia. Sunnuntaista ei ole paljon muuta kerrottavaa kuin että iltalenkillä meidän Tito Hiirinen otti suuhunsa tien poskesta kuolleen oravan. Hyi hemmetti se oli tosi iso, ja ajatuskin että mun olisi pitänyt alkaa kaivamaan sitä sen suusta... YÖK. Onneksi siinä kävi niin, että säikähdin niin sairaasti kun se porhalsi se orava suussa ojasta että aloin kirkumaan ihan hulluna, ja Tito säikähti sitä mun kirkumista ja pudotti sen oravan maahan. Sitten kiskaisin sen kiivaasti pois sen oravan lähettyviltä...
onneksi se oli sentään orava, eikä mikään ROTTA. (ei millään pahalla Miuku ;))
Markon kanssa käytiin Tokmannilla shoppailemassa, mukaan tarttui taas ties mitä "tarpeellista". Sieltä menimme suoraan syömään tex mex paikkaan. Olipa taas pitkästä aikaa hyvä ja TÄYTTÄVÄ ruoka :)
Iltasella tein pitkästä aikaa nettishoppailuja. Tilasin Petnetstoresta pelastusliivit Titolle ja Petulle (ne oli sopivasti alennusmyynnissä). Petulle sen takia että niiden kanssa on helpompi uida kun ne kannattaa jonkin verran ja Titolle sen takia että todennäköisesti kun mennään eka kertaa veneilemään, se hyppää into piukeana veneestä...
sitten tilasin Titolle sellaisen YRTTIpunkkipannan, mikä on vaaraton siis siinä ei ole mitään myrkkyjä. Olen varma että se irroittelee sen onnistuneesti kaulasta ja syö sen jossain vaiheessa. Petulla ja Aksulla on viime kevään "espanjan tulisiaisia" jemmassa joissa näytti olevan vielä käyttöaikaakin syyskuulle saakka.
Sitten tilasin muutamia paketteja erinäisiä herkkuja, kuten sianhäntiä, kuivattua mahaa ja hampaiden puhdistusluita. Pystyi huoletta tilailemaan kun postikuluja tästä firmasta ei mene ollenkaan:)
Sitten Lemmikkitassu - verkkokaupasta tilasin Aksalle sellaisen ison viilentävän alustan meidän Pärnun reissua varten. Sitä liotetaan noin 10 minuuttia kylmässä vedessä, siellä sisällä on jotain kristallikiteitä jotka keräävät vettä, ja viilentävä vaikutus kestää jopa kaksi päivää. Hintava tuo oli, mutta Jossulla on samanlainen, niin kehui sitä toimivaksi. Ja mitäpä en Aksa-aarteelle ostaisi :)
Sitten tilailin vielä itselleni muutamia vaatteita sekä uusia lakanoita yms. Elloksesta. Nyt saa taas nettishoppailut vähäksi aikaa riittää!
Muuta tapahtunutta tälle viikolle on se, että kävimme ottamassa Jarmolla matolääkkeet Pärnun reissua varten, samalla Tito sai lemmikkieläinpassin. Aksa kävi hierotteilla, ja eiköhän taas ollut pari nikamaa pois paikaltaan selästä, ja selkä taas jumissa :(
On kyllä sen verran riekkunut sekä Titon että Petun kanssa, että ei ihme. Otin vielä yhden ajan ennen Pärnun näyttelyä, että Aksa on siellä teräskunnossa :)
Titon ilmoitin Ouluun molemmille päiville, vaikka ensin ajattelin että jätetään se väliin. Pitää nyt kiertää, kun loppuvuodesta näyttelyitä on tosi vähän. Tosin mikä kiire tässä on, kun tuo rääpäle on vasta 10 kk.

Eilen vielä kävin töiden jälkeen Mustissa ja Mirrissä, sinne oli eksynyt muutama muukin, koska siellä oli kunnon alennusmyynnit ! mm. koiratarvikkeista 40 % alennus. Tarkoitus oli ostaa Aksalle häkkiin sellainen tuuletin (sekin Pärnun reissua varten) ja pakastelihoja. Nooh, ne tuli ostettua ja samalla muutakin, eli heräteostoksena mukaan tarttui sellainen iso tumman harmaa peti, ihanan paksu ja tassun kuva siinä kyljessä :) Minkäs teet kun sain HALVALLA :)

Kassu velipoika laittoi tänään uusia kuvia. Voi että se voi olla SÖPÖ, ihan lutuinen nuorukainen :)
1637480.jpg
Kassulla on kuuma :)

1637481.jpg
... mutta lammessa voi välillä vilvoitella

ps. unohdin mainita että aksa näki hierojan pihalla ekaa kertaa elämässään lampaan (tai mistä minä tiedän onko entisessä kodissa nähnyt) ensin se seisoi ja tuijotteli ja haisteli ilmaa. Se oli ihana ruskea oikein pörröinen ja kiharaturkkinen tyttö lammas jolla oli ihan tikkujalat :) Tää tyttönen oli tosi rohkea tulla kipitti vaan Aksaa kohti. Aikansa tuijotettuaan sitä Aksa alkoi "vonkaamaan" ja hyppimään tyyliin että IHANA NAINEN :) *HUOH* aika puutteessa se on :) Aika kivoja kiharaturkkisia tiikereitä olis voinu tulla tikkujaloin varustettuna :) heh.