Perjantaina kun meikkis nukkui pois matkaväsymystään, Ruotsissa kisattiin bullmastiffien erikoisnäyttely.
Sain kuulla hienoja uutisia tuoreeltaan, Kukka sielläkin veteraaninarttujen voittaja (samat kilpakumppanit kuin Mv:ssä) ja ROP-veteraani.KIITOS Viiville kun pidit minut ajan tasalla! (ja kiitos Sannalle raportista puhelimitse :)) Tämä näytelmä käytiin samoilla säännöillä kuin maailmanvoittaja, joten PU ja PN sijoituksia ei jaettu.
1708499.jpg
Kukka poseeraa erikoisnäyttelyssä

ROP oli maailmanvoittajan valioluokan eri3 R CH Pi-Et-Ra Carmen from Horseshoe ja vsp maailmanvoittajan valioluokan eri4 BH & GB & H & INT & MC CH Pi-Et-Ra Zebulon of Trefilio. Molemmat koirat on kasvatettu Unkarissa. Molemmat nämä olivat todella vahvoja ja kookkaita koiria.
1708500.jpg
ROP ja VSP (kuva: Hanna Palos)

Herättyäni kävimme porukoilla katsomassa kummipoika Leeviä joka oli siellä hoidossa, pitihän ne Tukholman tuliaiset viedä :)
Sitten pakkasimme kimpsut ja kampsut ja lähdimme mökille. Oli tuulinen ja viileä sää, joten sääskiä ei nyt ollut niin paljon, että emme olisi voineet siellä olla. (viimeksi tyynellä säällä oli pakko lähteä pois 20 min. oleskelun jälkeen) Koirat nauttivat kun saivat juosta vapaina. Kuviakin tuli otettua, mutta laitan niitä esille myöhemmin.Illalla lämmitimme saunan kotona, ja meikkis korkkas allaskauden. Eräältä taholta on kuulunut pientä v******a että koko allas on turha kun minä en sitä käytä. Nooh meikkis sitten ajatteli näyttää närhen munat ja kävin uimassa.

Lauantaiaamuna tämä rohkeus sitten kostautui, voi jumaliste mikä kurkkukipu ja flunssa tulossa. Sain kylmää altaassa. Sen siitä saa kun tälläinen joka tyyliin ui max. 30 asteen helteellä kerran meressä menee altaaseen. Flunssanpoikasesta huolimatta tehtiin suursiivous talossa, ja pesin urakalla pyykkiä. Illalla vielä pitkät lenkit koirien kanssa, ja olotila oli illalla kammottava.
Tänään en sitten ole muuta kuin niistänyt ja aivastellut ja niistänyt... Ainoa lohtu, että on viikko aikaa parannella tätä tautia, ennen kuin loma alkaa.
Se piti vielä mainita, että Petu on todellakin Aku Ankka tuurien suhteen. Muutama päivä sitten lenkillä yhdellä naisella pääsi belgianpaimenkoira irti, kun olin Petun kanssa lenkillä. Onneksi ei käyny mitään, nainen sai koiran kiinni ennen kuin se tuli ihan Petun iholle. Eilen aamulla sitten tuossa meidän metsikössä
yht äkkiä meidän tykö ryntäsi kaksi jack russelin terrieri urosta IRTI kera kimeiden haukkujen ja rähinöiden. Minä säikähdin oikeasti, juostiin Petun kanssa karkuun niin paljon kun jaloista päästiin. Koirat seurasivat jonkin matkaa mutta pysähtyivät sitten. Pitäisikö laittaa tekstari paikallislehteen :) heh !