Tänään kävin Mustissa ja Mirrissä, ja ostin Akulle senioriruokaa Nutron sarjasta. Ajattelin että jos se olisi järeämpää kuin perusruoka, ettei herra kuihdu kokonaan. Ostin nyt kokeeksi 2 kpl 3 kg pussia, katson miten ruoka sopii Akulle. Lisäksi ostin kuivattua kinkkua, ja Aksalle pakasteesta pussillisen "läskirouhetta" ajattelin laittaa sitä joka ruokaan kourallisen. Muitakin pakasteita tarttui mukaan: kanaa ja lihaseosta. Ja tietty herkkuja kuten kuivattua mahaa ja erilaisia "herkkutikkuja".
Tito oli mukana autossa ja pääsi käymään sisällä kaupassa. Joka suuntaan piti mennä, ja meinas tavarat putoilla hyllyiltä. Cittarista haettiin vielä pussillinen froligia joka on Aksan parasta herkkua :)
Kotiin päästyäni pistin koirat aitaukseen että saan rauhassa siivota. Tito on sellainen imurihirmu, että toista saa hakea. Se räkyttää taukoamatta ja yrittää saalistaa imuria kiinni, ei sitä jaksa kukkaan.
Nooh Petu ja Tito viihtyivät aitauksessa sangen hyvin, ikkunasta katseltuna meno oli aikamoista juostiin pitkin aitausta. Kun menin hakemaan niitä sisälle tajusin MISTÄ ON KYSE. Ne helvaton idiootit olivat repineet juurineen maasta irti TYRNIPENSAAN ja sen kanssa oli tosi mahtavaa leikkiä ja juosta ympäri aitausta. Voi P****E ! se meidän tyrneistä sitten. Niitä on kaksi pensasta, toinen "poika" ja toinen "tyttö" ja ilman toista ne eivät kasvata mitään. En tiedä kumman repivät naaraan vaiko urhoon :)
1866390.jpg
Tito ja ENTINEN tyrnipensas
Iltapäivällä käytiin rannassa, porukat on Manamasalossa viettämässä venetsialaisia, meidän tehtäväksi jäi huoltaa venettä. Otin Aksan mukaan ja käytiin pieni lenkki sillä aikaa rannassa kun Marko kävi tarkistamassa veneen ja tyhjentämässä siitä vedet.
Illalla sitten kävin Petun ja Titon kanssa pitkät metsälenkit. Ajattelin että käyttäisin Aksan kanssa vain pissalenkin pihalla, mutta herra oli niin innoissaan lähdössä, että käytiin vielä korttelin ympäri ja metsän kautta kotiin. En tiedä kuvittelenko (todennäköisesti) mutta jotenkin tuntuu että Aksa olis ollu tänään pirteämpi. Ei kai yksi antibioottikerta voi vaikuttaa. Toinen muutos on tosin se, että kortisoni loppui eilen. Se ei edes läähättänyt lenkin aikana vaikka reipasta ravia mentiin lenkki. Mutta oletettavasti tuo on joku hetkellinen juttu, tilanne voi olla taas huomenna toinen :(
Kaikki keinot alkaa olla käytetty, ja takki tyhjä, toivoahan aina voi ihmettä, mutta todennäköin vaihtoehto on kasvain, joka ei parane antibiooteilla. Olen nähnyt useana yönä painajaisia, että eräs nimeltä mainitsematon KAMALA henkilö yrittää viedä Aksun multa. Varmaan tää enteilee jotain luopumisen tuskaa :(
Iloisia uutisia saatiin tälle päivälle myös, Aksan tytär Viiru (Bullberry Tuppence) oli Tampereen näyttelyssä PN3 tänään :)