Saimme kuvaterkkuja Espanjasta, niin kaunis on Aksan lapsen lapsi :) Paljon on samaa ku Petussa ja Nicossa :)
Eilen käytiin Aksan kanssa Akuutissa JÄLLEEN KERRAN kontrollissa. Kuvien suhteen ei juuri mitään muutosta ollut tapahtunut. (olipa yllätys :( ) Minna myönsi suoraan ettei voi enää auttaa, Helsinkiin pitää lähteä jotta lisätutkimuksia pystytään tekemään.
Ehdotin kuitenkin että mitä mieltä se olisi Baytrillin kokeilemisesta, ja sanoi että voidaanhan sitä vielä kokeilla. Joten taas vaihteeksi vaihdettiin antibioottia. Olipas sitten pikkaisen tyyristä ainetta, eka annos maksoi reilun 85 eur !!!! huh huh !
Lisäksi saatiin keuhkoputkia laajentavaa lääkettä kokeeksi (sitäkin pyysin itse) mutta sitä ei saa antaa Baytrillin kanssa, joten se jää odottamaan myöhempää kokeilua.
Eiköhän siellä taas ollut lattialla juoksuveret ja Aksa oli ihan sekopää. se läähätti ja haisteli lattiaa koko odotusajan. Ja tänään käytiin Iitan pihalla, se ei tehnyt yhtään hyvää, se kävi ihan kierroksilla koko illan.
Kun päästin sen iltapissalle, se pisti etupään alas, juoksi ympyrää, haukkui eikä antanut kiinni. Kaikkea ne hormonit teettää :)
Tässä Perlasta pari tuoretta kuvaa, piti ihan laskeskella, ja totta se on, ei ole edes vuoden ikäinen, syyskuun lopussa tulee vuosi täyteen.
1863639.jpg

1863640.jpg