Nytkö se jo meni ? mun kesäloma meinaan. Niin paljon oli suunnitelmia ja niin paljon jäi tekemättä ja menemättä, mutta pääsia on että Aksa on edelleen hengissä !!! :) Aina ei vain mene niin kuin suunnittelee.
Vaikka montaa ilon aihetta ei lomaani mahdu, kuitenkin olen saanut ainakin levätä ja nukkua univelat pois loppulomasta kun Akun tilanne on tasaantunut.
Tänään se vetäs kamalan limaoksen aamulla (ennen kuin ehdin antaa aamuruokaa ja lääkkeitä onneksi)
mutta muuten on ollut suht pirtsakka koko päivän. Tänään käytiin Aksan kanssa veneilemässä kun Aksa nauttii olla veneessä. Helposti Herra hyppäsi laiturilta veneeseen ja seistä könötti koko veneilymatkan ja haisteli meri-ilmaa :)
sillä oli ekaa kertaa uudet liivit päällä. tilasin netin kautta kaikista isoimman koon mitä saatavilla oli, mutta ne on akulle liian pienet. oli otettava pois ne kesken matkan, etuosan remmi on liian lyhyt :(
1811966.jpg
Aksa veneilemässä

Aamulla herra oli kiivennyt sohvalle, vaikka tasan tarkkaan tietää sen olevan kiellettyä. Sieltä se tapitti mua ihan pokkana, en raaskinut tietenkään käskeä sitä pois...
1812008.jpg
ei tätä raaski komentaa :)

Kuvista puheen ollen, jos jonkun mielestä Aksa näyttää ihan kamalalle, sairaalle ja kuihtuneelle niin saa sanoa suoraan. Mie olen sitä tuijottanut 4 viikkoa, joten en kyllä huomaa itse muutosta.

Minä idiootti, valopää ties mikä unohdin käydä ostamassa Akulle antibiootteja. Apteekista suositeltiin että ottaisin vaan osan annoksesta alkuun, jotta nähdään sivuvaikutukset. Aamulla asia oli mielessä, veneilyreissun jälkeen kun sen muistin ja säntäsin apteekkiin, se oli kiinni :( oli mennyt kiinni 5 minuuttia aiemmin. Nyt Aku ei sitten saa iltalääkettä minun lahon pään takia. Ja töihin piti ilmoittaa että en tulekkaan aamukaffelle, aion roikkua apteekin rivassa klo 9 ja saman tien ajan takaisin kotiin antamaan Akulle lääkkeet.
Illalla menetin yhdet kengät. Lärisin Hannelen kanssa puhelimessa, jätin sisään tultuani kengät keittiön lattialle, ja menin itse olohuoneeseen puhumaan. Ihmettelin jossain vaiheessa että miten Tito on niin hiljaa... kun menin katsomaan mitään ei ollut tehtävissä, toinen kenkä oli kaput ja för mitätön :(
Illalla lenkkeilin Aksan kanssa korttelin ympäri ja metsän kautta kotia, kun se oli niin innoissaan lenkille lähdössä. Hyvin meni, ja jätkä olis jaksanut paljon enemmän. Ongelma on se, ettei se osaa kävellä, vaan ravaa menemään koko ajan kamalaa vauhtia.
Otin vielä iltasella Aksan kanssa keittiötokoa, siis kaukokäskyjä. Se oli aivan intoa täynnä. Taas yksi parempi päivä on vietetty, täytyy toivoa että huomenna olisi samanlainen lääkkeen unohduksesta huolimatta.
Ai, siskot ja Kassu - veli näytteli tänään. Siskot Nokialla eilen, ja Kassu Torniossa. Siskot saivat eh:t, ja Kassu avasi junnuluokan komeasti ollen PU4 ja saaden vara-sertin, ONNITTELUT!
tässä Kassun hieno arvostelu:
"Correct young dog, correct head, typical bite, well-placed eyes and ears. Good lips. Well-build, strong neck and shoulders. Almost correct topline. Excellent tail and correct ribeage & chest. He moves correctly in back but in front is a little bit loose. Correct coat and colour. Good temperament."
- Joao Filipe Lisboa, Portugali -
1812037.jpg
Kassu ja Teija Torniossa 10.8.2008