Jatkoa edelliselle kirjoitukselle sen verran, että jotain pientä on ehtinyt tapahtumaan Akun sairastelun lisäksi.
19.7.2008 pyörähdimme Petterin kanssa Ylivieskan KV näyttelyssä. Mietin pitkään että lähteäkkö vaiko ei, ja 4 tunnin horteessa olon (sinäkin aikana kuuntelin 100 kertaa että hengittääkö Aku enää) jälkeen päätin kuitenkin lähteä matkaan. Suurin syy oli se, että olin luvannut ottaa kuvia Davelle hänen kasvatistaan Bonnystä, joka oli saapunut paikalle veteraaniluokkaan Helsingistä saakka.  Petu oli ihan elementissään kun se pääsi mamman kanssa kaksin liikenteeseen. Aamulla se ei suostunut edes metsälenkille, istua nakotti vaan auton vieressä ettei varmasti jää kyydistä ;) näyttelypaikalla se kuvitteli että kaikki ihmiset ovat tulleet vain häntä katselemaan. Kehän reunalla se makasi selällään ja kerjäsi rapsutuksia. Onneksi RiikkaT:n äiti rapsutteli sitä sen verran että sain rauhassa kuvailla koiria samalla.
Kiitos Riikka ja Pia että piditte Petua että pääsin kuvaamaan Bonnya!  Petu sijoittui hienosti PU2:ksi saaden VARA-CACIBIN. Tuomarina oli Monika Blaha Itävallasta. Vain 4 urosta sai erin, joten tyytyväinen sijoitukseen voi olla.
1782841.jpg
Petu kehässä (kuva: Pia Byskata)
Petun arvostelu:
"Good type. Square head with a dark mask. Good chest & croup. Well-angulated and strong bones. Excellent mover."

VAL ERI 2 PU2 VACA

Oli suuri ILO tavata myös Aksan velipoika Rymy. Rymy oli hienossa kunnossa ikäisekseen ja sainkin napattua Rymystä kivat kuvat :)
1782851.jpg
Aksan KOMEA velipoika Rymy

ja Bonnysta onnistuin myös nappaamaan useamman kuvan, joista Dave oli iloinen :)
1782853.jpg
Bonny kehässä, ja totta kai ROP-veteraani

Reissu oli mukava, kiitos Pialle jälleen että viitsit tuoda meille mahalaukkua ! Hetkeksi jopa ehdin unohtamaan Akun sairauden!