Voi hyvää päivää mikä sekoilujen ilta tänään oli... Alkuperäinen suunnitelma oli mennä Titon kanssa näyttelytreeneihin ja Petun kanssa sen jälkeen kimppatreeneihin.
Sinikka soitteli alkuillasta, että voisinko vetää Arin puolesta treenit tänään. Lupauduin koska Ari veti minun puolesta treenit viime viikolla kun oli se Aksan juttu enkä jaksanut mennä.
Nooh menin vetämään treenit ja otin Titon kyytiin. Ajattelin että käydään kävelemässä rannassa jos jää aikaa. Ei jääny aikaa, Kaisa soitteli jo että olenko tulossa treenaamaan kun olin menossa autolle. Kaisa sanoi samalla että paikassa minne sovimme treenit on jotku tokotreenit että mennään sittenkin eri paikkaan.
Sanoin että mulla on Tito kyydissä, enkä taida ehtiä vaihtaa koiraa, tulen Titon kanssa. Kun suljin luurin mulla pälähti päähän että ei hemmetti onko se tokokurssi jolle Titon ilmoitin alkanut tänään ? Ei kun soitto Kaisalle ja kyselemään kuka kurssin vetää... juu kyllä se kurssi on alkanut tänään! Sanoin Kaisalle että menen sinne kurssille ainakin näyttäytymään (aikaa vartti) ja että treenataan sittenkin siellä. Ehdin tosiaan näyttäytyä kurssilla, ja sitten jatkoimme kimppatreenejä neljän ihmisen ja koiran voimin. Titolla otin lähinnä seuraamista, paikallaolon otin siten, että olin itse vieressä. Hyvä "häiriökoira" kun se ei pysty olemaan paikallaan kahta minuuttia vaikka itse seison vieressä :)
Lähdimme treenien jälkeen kimppalenkille, meitä oli 5 ihmistä ja 6 koiraa. Voi miten hyvä harjoitus Titolle. Hyvin meni, kiitos Kaisan hirvenlihan ;)
Olin kotona vasta vähän ennen kymmentä. Ei muuta kuin Petu remmiin ja taas lenkille. Käytiin sellainen 40 minuutin reipas lenkki, Petu oli kuulolla, otin vähän tokoliikkeitä lenkin lomassa. Nyt sitten tiistait ja torstait on kuukauden ajan Titon kurssia, keskiviikkoisin yritetään ylläpitää kimppatreeniä ja mahdollisesti sen jälkeistä kimppalenkkiä. Ja sunnuntaisin lenkkeillään Maisan kanssa. Ohjelmaa siis on, hyvä niin.
Titon keskittymiskyky toisten koirien seurassa on tällä hetkellä NOLLA. Tosin näytti että sekin saadaan hallintaan oikeilla makupaloilla :) Ihanaa viikonloppu tulossa, aiotaan ulkoilla paljon, toivotaan aurinkoisia ilmoja. Loppuun Aksasta pari kuvaa jotka on otettu 27.7.2008 meitin uudessa aitauksessa. Tuntuu koko ajan että Aksa on vielä meillä, se tulee jostain iloisena kun sitä huudan...
1899586.jpg
Aku nauttii elämästä
1899587.jpg
Ei uskoisi että Aku oli näissä kuvissa jo tosi sairas. Se osasi hyvin piilottaa sairautensa.