Eilen illalla lenkkeiltiin taas sateisissa fiiliksissä Sirkan, Petun ja Titon kanssa välikylässä.
Tänään sitten aamulla käväistiin Vepsäläisellä ihailemassa niitä lasikaappeja, ja sitten lähdettiin mökille.
Käytiin kaupan kautta täydentämässä makkaravarastoja. Ostin samalla uuden iltalehden jonka viikonloppu liitteessä oli takasivulla mainos jossa poseeraa Melina ja Helmi - bullmastiffi. Hienot mallit olivat :)
Mökillä koirat taas juoksivat ihan päättömästi. Jossain vaiheessa Tito karkasi muutaman sadan metrin päähän ja ei tullu vaikka karjuin ääneni käheäksi. Ihan kuin kuuloaisti olisi kadonnut. Petun ehdin napata remmiin. Meni varmaan 15 minuuttia ennen kuin herra painatteli sieltä tulemaan. Meni saman tien autoon arestiin. Petun päästin sitten irti. Se lähti melkein heti samaa paikkaa kohti ja karjasin sen takaisin. Kaksi kertaa teki ympyrän ja sitten mentiin. Samaan paikkaan missä Tito oli ollut. En tiedä mikä ihmeen haju / raato siellä oli. En päässyt katsomaan kun vettä olis ollu polviin saakka.Aikani karjuin kuurolle korville, käytiin autollakin ajamassa mutka, mutta Petu ei reagoinut mihinkään. Viimein kun se sieltä päkytti tulemaan raahasin molemmat mökkiin. Paisteltiin sitten makkaraa. Petulla oli joku mielenosoitus päivä meneillään. Sohvalla maatessa oli ottanu Markon hanskan ja pureskeli sitä huvikseen. Kun otin sen pois, seuraavaksi se oli kaivanu jostain palan talouspaperia jota mussutti naamaansa. Voi hyvää päivää!
Kun mentiin saunaan, sohvan suojana on viltti, ettei koirat sotke uutta ja kallista sohvaa. Eiköhän Petu ollut raapinut sen suojan pois paikoiltaan ja nukkui paljaalla sohvalla... mikähän murrosikä sillä on meneillään ? ulkoilutin kameraa myös, ei kaksisia otoksia mutta jotain kuitenkin.
1995019.jpg
ensimmäisenä täytyy aina merkkailla reviirit :)

1995020.jpg
joutsenparvi lensi mökin yli tässä vahditaan kun kuuluu ihme ääniä ...

1995021.jpg
vesi rapakosta maistuu taivaalliselle :) jätti Tito ja pikku Petu

1995022.jpg
Petun mielialasta kertoo tämä kuva enemmän kuin tuhat sanaa...