on nyt takana päin ;) voittajan on helppo hymyillä :):):)
Eli 19 bullmastiffin joukosta Birgitte Gothen Tanskasta valitsi meitin Titon 1 vee 2 kk ROP:iks ja tietty serti napsahti myös. Mutta melkein enemmän onnellinen olen meitin Petun PU2 & CACIB sijoituksesta.
En koskaan ikinä ole jännittänyt kehässä niin paljon kuin tänään... Markon oli PAKKO tulla Petun kans PU-kehään. Valinta oli vaikea kumman esitän itse, mutta ajattelin itse että Titolla voisi olla paremmat mahikset voittaa. Marko ei saanu Petua menemään ollenkaan, Petu vaan istuskeli, ja Marko yritti sitä nostamalla nostaa seisomaan ... HUOH! välillä ne seiso naama väärään suuntaan ja mun keskittyminen Titon esitykseen oli nolla. Huutelin jo välillä Petua että se olisi seissyt. Jossain vaiheessa PU2 paikalla oli avoimen luokan voittaja, mutta sitten tuomari kuitenkin nosti Petun PU2:ksi, huh huh !
Ettei reissu olisi liian täydellinen, vedin pihalla ympäri ja housut oli entiset ja polvi ihan kamalan näköinen :(
Tullessa käytiin Pietarsaaressa ja vielä Kruunupyyssä Pian luona "eläinlääkärikäynnillä". Pojat saivat vähän jaloitella Pian pihalla, ja me saatiin kahvia. Kiitos Pia.
Yövyimme vaakunassa, muuten kaikki meni hienosti, mutta Tito Herranen ei vielä ole ihan tottunut hotellielämään. Jostain kuului koirien räkytystä, ja Titon piti niihin välillä vastailla keskellä yötä. Pete omi huoneen ison nojatuolin ja siinä kuorsasi tyytyväisenä koko yön. Niin koomiselta kun se kuulostaakin, herätin Markon yöllä ja sanoin että en saa nukuttua kun kuorsaat, ja tökin sitä monta kertaa. Jossain vaiheessa tajusin ettei se kuorsaaja ole todellakaan Marko, vaan meitin Petu :)
Tässä vielä "ei niin edustava" kuva Rop ja Vsp koirista, aivan ihanaa että Aipasta tuli VALIO !
Kiitos kuvista Riikka Lounatvuorelle.
2014706.jpg
Vielä se piti mainita, että Aksa saa olla ylpeä siellä jossain, pojat ottivat kaksoisvoiton ja lisäksi Aksalle syntyi tänään 3 kaunista lasten lasta Suvimarjan kenneliin. 2 brindle tyttöä, ja 1 punainen tyttö.

*LISÄYS*
Unohtu eilen laittaa arvostelut, tosin niissä nyt mittään ihmeellistä ei ole. Vikkaa ei taaskaan löytynynnä kummastakaan, hoh hoijaa. Mutta ei tää täti silti mitään eri automaatti ollut, jakoi myös eh:ta ja h:ta.

Tito:
"Very strong youngster. Very nice head. Good eyes & ears. Strong bone & feet. Strong muscles. Good topline and movement. Excellent coat."
JUN ERI 1 PU1 SERT ROP
Petu:
"Medium size. Excellent type. Strong head. Correct ears. Strong neck & shoulders. Good bone, feet and body. Correct movement & tail."
VAL ERI1 PU2 CACIB

2017466.jpg
Petterin perät kehässä :) Kuva: Pia Byskata