Ihanaa kun viikko on taas vierähtänyt, ja huomenna on perjantai. Tätä iloa latistaa ainoastaan se, että mulla on lauantaina töitä. Lupauduin kouluttamaan lähihoitajaopiskelijoita, joten koulutuksen merkeissä menee lauantai. Marko lähtee jänisjahtiin Kuusamoon, niin olisin voinut oikein "rentoutua" koirien kanssa.
Onneksi sunnuntaina edes saa nukkua pitkään.
Eilen treenailtiin Petun kanssa kera Zorro dobberin. Otettiin oikeastaan kaikki muut alokasluokan liikkeet lukuunottamatta hyppyä. Olen aika tyytyväinen Petun suorituksiin. Seuraamiset ja vaihtelut raviin meni tosi hienosti, kontakti pysyi koko ajan. Liikkeestä seisominen meni hyvin, tosin palkkasin Petun seisoma asennossa, ettei päässyt ennakoimaan perusasentoa. Luoksetulo muuten lähes täys kymppi, mutta pikkaisen olisi voinut tulla lähemmäksi eteen. Otin sitten erikseen lyhyellä matkalla vain eteen tuloja. Liikkeestä maahan meni ensin plörinäksi, jätkä jäi istumaan. Parin toiston jälkeen sekin alkoi sujua hienosti. Otin sitten vielä perään pelkästään nopeita liikkeestä maahanmenoja ja palkkasin hyvästä suorituksesta. Paikallaolo meni ok.Olisi otettu vielä noutoa, mutta minä idiootti jätin kapulan kotia. Kotiin päästyäni kävin lenkkeilemässä kera Titon ja Sirkan välikylässä. Tito oli volissut surkeana kotona kun ei päässyt mukaan.
Tänään sitten mentiin taas otsalamppulenkille metsään Sinkkiniemeen. Kaikkeen tottuu, ei edes tuntunut kovin pimeälle. Laitan loppuun kesältä pari kuvaa. Aksakin on mukana menossa, kuva on otettu heinäkuussa. Aku ei koskaan kunnolla ehtinyt aitauksesta päästä nauttimaan :(
Aksa tuli taas mieleen, nimittäin pitäisi pikku hiljaa alkaa suunnitella joululehteen joulumainosta sekä aksan in memoriam ilmoitusta. Se on kova paikka, ja tuntuu että mielellään siirtäis sen hamaan tulevaisuuteen :(
2024649.jpg
lähes ainoita kertoja kun pojat olivat porukalla aitauksessa. Aksakin sairaudestaan huolimatta oli menossa mukana vahtimassa ;) (26.7.2008) ja vaikka tito ISO onkin, tuo kuva valehtelee suhteessa Akuun ei sitä kokoeroa noin paljo ollu, tai sitten aika kultaa muistot :) ja tuo kehänauha, meidän piti laittaa alkuun kehänauhaa merkiksi, jotta poijaat tajuavat missä verkko menee kun vauhdilla juostaan :) Tito pamautti kerran täysillä päin aitaa.

2024650.jpg
joillakin oli kivaa :) Aksaa en sentään päästänyt tähän menoon mukaan.