Viikonloppu meni taas vilauksessa :(
Perjantaina sain Teijalta surullisia uutisia, Teija ja perhe joutuivat luopumaan vanhasta labbis herrasta Teemusta. Teemu taisi olla 14 vuotias, joten saavutti kunnioitettavan iän, takapää ei enää pysynyt menossa mukana. Voimia Teija + perhe !
Illalla kävin sitten kaksi eri lenkkiä, ensin Titon kanssa Palonkylän suunnalla,  muistelemassa vanhoja lenkkireittejä, ja Petun kanssa sitten välikylän suunnalla. Sirkka oli lenkkiseurana mukana ;)
Eilen sitten nukuin melkein puolille päivin kun viime viikolla tuota univelkaa tuli sattuneesta syystä... Sitten siivoilin paikkoja ja pesin pyykkiä ja iltapäivästä lähdimme mökille. Pojat juoksentelivat taas että heikompia hirvitti... Kävin välillä viemässä Markon yhdelle kaverille saunomaan ja tulin takaisin mökille. Olin ennakoinut tilanteen, kun alkoi tulla pimeä ettei voitu enää olla ulkona, kaivoin läppärin esiin ja aloin tehdä rästihommia :) Ensin paistoimme tietty koirien kanssa makkarat, se on niiden mökkireissun kohokohta :)
Sain VIIMEIN editoitua kummipojan rippikuvat ja laitettua ne cd-levylle. Voin sanoa että hävettää, rippijuhlat olivat elokuussa :(
Kun lähdin hakemaan Markoa, oli oikeasti niin säkkipimeää, että hyvä kun pääsin autolle. Jouduin sammuttelemaan mökistä kaikki valot, eikä tullu mieleen että olis kannattanut ajaa auto mahdollisimman lähelle mökkiä. Onneksi pysyin pystyssä kuitenkin :)
Kamera oli tietty matkassa, tässä muutama otos...
1963073.jpg
Tito oli pentuna "häijyn" näköinen, nyt mun mielestä sen ilme on
muuttunut kiltiksi. Oikea mamman mussukka :)

1963083.jpg
Tito 14 kk poseeraa, tapansa mukaan joka raaja jäykkänä
ja näyttää sahapukille :)

1963079.jpg
Petteri poseeraa kivan taustan herra valitsi kuvalle :)

Tänään pääsin sängystä ylös vähä aiemmin. Kun ei muuta keksinyt, niin surffailin nettikaupoissa ja tilauskin tuli tehtyä. Tilasin mm. 3 puseroa, kahvikuppeja (ajattelin hävittää entiset ja ostaa uutta tilalle) ja kattokruunun ja mitähän vielä... entinen, siis Saksan tilauskaan ei ole vielä tullut.
Kohta en tarvii enää "livekauppoja" mihinkään :)
Iltapäivällä sitten sain kuningasidean että menen Titon kanssa hakutreeneihin. Tietty mun tuurilla niitä ei just tänään ollut.  Keksin sitten lähteä Titon ja Petun kanssa tuomiojan tien varteen metsään, jossa meidän pelastuskoirakurssi kerran pidettiin. Voi sitä riemua uudesta lenkkimaastosta ja kepeistä :)  Meillä on keppileikit kyllä ehdoton numero 1. Sairaan kivaa saalistaa toista ja ottaa keppi pois ja karkuun !
Mietin että jos joskus lähtis jonnekkin pidemmälle vaeltamaan, niin nuo kaksi uupuis jo tunnin matkalla kun eivät yhtään tajua "säästellä" vaan juoksevat keppileikeillään itsensä tunnissa maitohapoille :)
Kamera oli mukana jälleen, ja käytin sitä peräti 5 kuvan verran...
1963146.jpg
tälläisen mielestäni kivan otoksen sain Titosta metsässä, se on niin ittensä
näköinen ja ilme kertoo että yritäppä ottaa tää keppi pois multa :)

Tää bloksu vaikenee muutamaksi päiväksi... tiistaipäivän olen Oulaisissa palaverissa, ja sieltä tultuani ajan kotoa hakemaan kassin ja työkaverin kyytiin, ja ajelemme iltasella Jyväskylään.
Keskiviikon istumme koulutuksesa, ja taas illalla sitten kotia kohti... Nää mun työreissut on minimaalisen lyhyitä kun vertaa mun veljeen. Se lähtee torstaina viikoksi Etelä-koreaan ja sieltä menee sitten vielä kahdeksi päiväksi Intiaan... HUOH! mie en lähtis :)
Torstaina onkin Titon tokokurssin vimppa kerta, ja mulla on päälle vielä näyttelytreenien veto. Ja sitten odotellaankin taas viikonloppua :)
Se piti vielä sanomani että saimme taas Helmiltä jokin aika sitten postia. Helmi oli lähettänyt meille näytepusseja ruokasarjasta nimeltään Natural Trainer. Mukana oli myös esite ko. ruoasta. Ruoka vaikutti todella mielenkiintoiselle, ja vaikka kuinka googlettelin eipä sitä mistään nettikaupasta löytynyt. Ruokaa on monen kokoiselle ja ikäiselle koiralle itse olisin kiinnostunut Large and Giant breed dogs ruoasta. Ruoan maahantuo V.I.Pet Oy ja heillä on Hyvinkäällä liike josta Melinakin oli ruokaa ostanut. Heidän nettikaupassaan on vasta ko. sarjan kissaruoat myynnissä. Keksin sitten käydä paikallisesta koirakaupasta kysymästä, josko he ottaisivat ruoan myyntiin. Olivat ainakin kiinnostuneita, ensi viikolla saan tietää lisää :) Kiitos Mellu vihjeestä !
Ja vielä loppuun suuret onnittelut Jennalle ja Darralle TK1 - koularista!!!! Kolme kisaa, ja kolme luokkavoittoa ja TK1. Te ootte täydellisiä! Käykää ihmeessä katsomassa darran liikkeet videoituna turbon ja darran blogista! Ihan uskomaton motivaatio ja häntä heiluu koko ajan !!! Jenna on huippu kouluttaja ja motivoija kun Turbolla on TK1 blakkarissa ja lisäksi avo-luokasta jo 1. tulos. Mie olen kateellinen :) Tilaan sut Jenna meille pitämään kurssia :)