Lomapäivät ovat menneet täysin jouluvalmisteluissa, kaupoissa, leipoessa ja kavereilla kyläillessä kera pakettitervehdyksien :)
Marko on tehny olohuoneen remppaa loppuun, ja nyt se on valmis, lukuunottamatta että hyllyjen tavarat ovat vielä laatikoissa. Maanantaina käytiin Tuomiojalla metsälenkillä kera Sirkan ja koirien. Pojat ottivat pienen matsin, ja mä en oikein käsitä mistä se alkoi... ehkä Petua ahdistaa niin paljon se Titon raju röykkyytys.
Kun sain ne erilleen niin oltiin taas kamuja. Onneksi selvittiin ilman haavoja, ääni oli vaan suuri. Hitto että säikähdin. Eilen sitten kävin erikseen niiden kanssa remmilenkit. Titon kanssa pyörittiin tokolanmäellä tie/remmilenkki ja Petu kanssa mentiin tuohon omaan metsään. Päivällä ulkoiltiin pitkään tuossa omalla pihalla kun yritin saada niistä aikaiseksi jotain jouluisia kuvia.
Tässä muutama kuvatus tältä päivältä... Petu oli niiiiiiiiin hempeissä fiiliksissä, nuoli ja hoiti Titoa :)
2170997.jpg
veljekset
2170998.jpg
... ja osat vaihtuu välillä

2171002.jpg
Tässä meidän uusi laminaattitehoste seinä. Tavarat on vaan laatikoissa :( Laitoin viimein Anan jaJosen Espanjasta lähettämät upeat muotokuvat Akusta ja Petusta seinälle ! Ensin ajattelin laittaa ne omaan työhuoneeseen mutta sitten päätin että Aksan pitää päästä "omalle paikalleen".
Viimeisinä aikoina se nimittäin makasi AINA tuossa taulun alapuolella portin edessä.

2171003.jpg
Tässä meitin 1 m korkea minikuusi. En jaksa alkaa siivoilemaan mitään neulasia, ja se iso tekokuusikin on järkyttävän isotöinen kasata ja taivutella oksat. Se jääköön laatikkoon, tämä riittää meille. Maksoi 5 euroa, ja sisälsi nuo valotkin ;)