Eilen syntyi Jutalle ja Kimmolle potra poikavauveli :) ONNEA! Kävin sitä tänään ihastelemassa, ja jouduinpa sitä vähän Jutan apuna nostelemaan. Voi miten vaikeaa se on, pelottaa että pää retkahtaa ja pidän sitä jotenkin väärin :) Pitänee mennä maanantaina uudestaan kokeilemaan josko sujus jo paremmin :)
Hankin itselleni uuden työpuhelimen tällä viikolla, Nokian E66 mallin, vaikuttaa ihan näppärälle kapistukselle, sähköpostit sun muut sain toimimaan siinä tosi helposti. Kyllä on pieni ja ohut entiseen commariin verrattuna. Luurissa on ihan ok kamera, sitä piti heti kokeilla kun kävin katsomassa Jutan vauvaa :)
2122017.jpg
tyytyväisenä ruoan jälkeen unilla
Eilen illalla lenkkeiltiin kaupunginmetsässä, ihan siedettävä keli, metsäpolut ei ollu sentään ihan peilijäällä.
Tänään sitten lenkkeiltiin tuossa omassa metsässä. Voi hyvää päivää minkä älämölön Tito järjesti. Siis säkkipimeässä metsässä parin kolmen metrin päässä hiippaili joku mustatakkinen mies. Minä säikähdin oikeasti, en ollu yhtään sitä aiemmin huomannu. Tarrasin pannasta kiinni siihen tyyliin että Tito vaistosi heti että nyt on emännällä hätä. Se haukkui ja murisi niin että koko metsä raikui, ja Petuun tarttui tietty Titon kiihkoilu, Petu alkoi myös haukkua ja murista. Sanoinkuvaamaton älämölö. Se mies ei sitten kauaa siinä pyörinyt ;) en tiedä mitä setä teki pimeässä metsässä yksin ilman lamppua 21.30 perjantai iltana...Ehkä se oli salametsästäjä ?

Remppa on edistynyt sen verran että taka tehosteseinä on valmis, ja ollaan saatu uudet tapetit sivuseiniin vioittuneiden tilalle. Jospa saatais ne viikonloppuna seinään. Tässä huono kuva takaseinän tapetista. Tämäkin otettu kännyn kameralla.
2122042.jpg