Kuivamuona on aikas vähissä, oli tarkoitus piipahtaa Pettiinassa, mutta onneton unohdin koko jutun. Myös lihoja pitää ostaa, pakastin ammottaa tyhjyyttään.
Kira soitteli tänään Titon veli Kassu voi hyvin ja edelleen sain kuulla vaan kuinka upean ja komean ja itsevarman ja rauhallisen ja energisen ja leikkisän ja ystävällisen ja - mitähän vielä ylistyssanoja muistaisin :)- koiran Kira on käsiinsä saanut ;) HIENOA olen niin onnellinen sekä Kassun että Kiran puolesta että asiat ovat hyvin. Kassu on kuulemma vankistunut odottelen innolla tuoreita kuvia :)
Iltasella Petu lenkkeili välikylässä, molemmilla oli kyllä tänään joku ihme käytöshäiriö päivä. Kun koira tuli vastaan niin Petu kiskoi sen tykö ihan hulluna. Jälkeenpäin ajateltuna taisi olla omaa vikaa, kun taisin itse kiristää hihnaa, kun siinä samassa tilanteessa tuli vastaan lenkkeilijää ja pyöräilijää. Nooh kunnialla siitä selvittiin ;)
Titon kanssa lenkkeiltiin metsässä ja loppulenkistä se tuijotteli metsään päin useaan otteeseen ja murisi matalasti ja seisoi jäykkänä häntä pystyssä. En tajua mikä siellä oli, minä en ainakaan nähnyt yhtään mitään, tai en edes halua tietää :( Enkä muista koskaan aiemmin sen käyttäytyneen noin. Ehkä se on vaan jotain murkkuikää, kuvittelee päässään "mörköjä" :)
Nooh, sitten itse otsikkoon. Marko oli käynyt pizzalla/kebabilla kera työkaveriensa päivällä. Eihän ne raavaat miehet jaksa kokonaisia annoksia syödä, joten se toi koirille puolikkaan pizzan (päällä reippaasti valkosipulia, YÖK) ja kebabia pitaleivällä. Otin riskin ja jaoin koirien ruokakuppiin pizzat ja kebabit ja pitat iltaruoaksi, ja voin sanoa että ruoka maistui :) Molemmat nuolivat kuppejaan pitkään ruoan jälkeen ja piti käydä vielä toistensakin kupit nuolemassa ja haistelemassa lähiympäristö ettei murenkaan olisi tippunut maahan. Nyt vaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin ettei tarvisi lampata ensi yönä ulkona:( Harvoin annan tuollaisia herkkuja, varsinkaan noin paljoa... varmuudeksi nakkasin maitohappobakteeritabut ruoan sekaan ja päälle joivat vielä AB-piimää.
Huomenissa olisikin taas luvassa tokotreeniä. Vaihdan nyt siten että Petun tokoilee huomenna, koska ko. ryhmässä on taso enemmän Petun luokkaa (Tito on siinä ryhmässä väärässä seurassa :)) ja häiriökoiria on enemmän, saan otettua kunnollisen paikallaolon usean koiran ryhmässä. Siksi olen ryhmässä Titon kanssa ollut, koska Tito tarvitsisi enemmän "häiriöharjoituksia" muista koirista. Mutta nyt keskiviikkona tokotellaan sitten Titon kanssa.