Aika hyvä ennustajaeukko meikäläinen kun lukee tuolta alempaa mun ennustukset Kajaanin tuloksista. EH1:llä lennettiin kehästä ulos. Kovasti Mr Tast Titoa kehui lihaksikkaaksi ja komeaksi nuoreksi mieheksi, mutta koska eturinta on vielä kapeahko sen takia EH. Eli meidän ensimmäinen EH näin vuoden alkajaiseksi. Muutenkin reissu alkoi varsin loistokkaasti kun muistin matkalla että olin jättänyt ketjut ja hihnat kotio :( ei muuta kuin soitto Viiville, ja sillä luojan kiitos oli mukana ylimääräinen ketju ja remmi. KIITOS Viivi remmin lainasta, pelastitte meidän päivän !
Ihmettelen vaan että mitä virkaa noilla JUN ja NUO luokilla on, jos koiran pitää olla "valmis" ja jos ei sitä ole niin siitä rankaistaan. Nooh, tää on tätä näyttelyharrastusta.
Mr Tast piti varmaan senkin takia tiukempaa linjaa kun kehässä oli harjoitusarvostelijana Alatalon Anita. Yksi eri herui uroksille ja yksi nartuille. Sitäkään en tajua miksi hyvin usein tuomarit ovat paljon tiukempia kun harjoitusarvostelija on mukana, mitä ihmeen oppia se on ?
Multi champiooni Oilikin tuli ulos kehästä kera punaisen nauhan, aikamoisen titteli ja cacib rivistön Oilikin on viime vuonna keränny... Onnea teille Viivi & Oippa viikon show tourneella Sloveniaan !
Tito oli taas sellainen erohiirulainen jokaisen koiran nenä ja p***e olisi pitänyt haistella ja kaikkia ihmisiä olisi pitänyt saada tervehtiä... HUOH!
Ei auttanut hyvä eikä paha, aika kovasti sitä välillä komentelin mutta sellaisen 15 sekuntia se muistaa ja sitten taas mennään :(
Kojut oli aika vähissä tänä vuonna, ostin vaan muutaman luun koiruuksille, en muuta. Mervi osti Maisulle pronssisen ketjun ja näyttelyhihnan, ja suunnitteilla on Maisa ilmoittaa seuraavaan kisaan mukaan !
Kyllä olin puhki kun pääsin reissusta kotia, kello oli soinut viideltä ja tullessa käytiin vielä perinteisesti Pulkkilan kirpparilla pyörähtämässä, jokaiselle meistä tarttuikin mukaan jokin "löytö" :)
Kiitokset matkaseurasta Mervi ja Sirkka!
Loppuun vielä Titon arvostelu:
"Hyvä koko. Komea ryhti ja olemus. Voimakas oikeanmuotoinen kallo. Alapurenta. Maski voisi olla selvempi. Hyvin kehittynyt ikään nähden rintakehä, edestä vielä kapea. Hyvin rakentunut takaosa. Joustava askel."
NUO EH 1