Eilen lenkkeiltiin tuossa omassa metsässä, ja Tito oli täynnä energiaa vielä lenkin jälkeenkin. Lenkillä otti suuhunsa kaikki kepit, ja sain koko ajan pelätä että ne kepit tökkää sen kurkkuun. Päätin jo illalla että huomenissa mennään mökille, että Tito saa purkaa energiaansa urakalla. Aamulla aurinko pilkisteli taivaalla, mutta ruoan laiton ja metsäulkoilujen ja kaupassakäyntien jälkeen kello näytti jo 14:sta kun saavuttiin mökille. Paras kuvausaikakin oli jo ohi :( En ole aikoihin kuvaillut, ja kameran säätämisessäkin alkoi olla jo muistikatkoksia. (mun kamerassa ei ole automaattisäätöjä ollenkaan, aukot ja iso-arvot, valotukset sun muut on säädettävä joka kerta itse) Me kuviteltiin matkalla mökille että ulkoillaan koirien kanssa jäällä. Mutta ei sitten ulkoiltu, meri näytti tältä.

Juoksenneltiin sitten pihalla ja lähimetsissä, yhteensä 3,5 tuntia olin koirien kanssa ulkona. Sisällä mökissä kävin sen verran että syötiin koirien kanssa Markon paistamat makkarat. Mereltä tuli aika kylmä viima, näpit ja kamera meinasivat jäätyä vaikka pakkasmittari ei näyttänyt kuin - 7 astetta. Siinä mielessä olin tyytyväinen että onnistuin muuttelemaan kameran asetuksia sen verran nappiin, että suht hyviä kuvia tuli vielä klo 16 aikaan vaikka alkoi olemaan jo tosi hämärää. Harjoitus tekee mestarin ja uudelle kurssille on jo ilmottauduttu :)
Mutta tässä kuvasatoa:

Meillä on ihan riittämiin kuvia jossa koirat juoksee ja huulet ja lumi lentää, joten keskityin tällä kertaa kuvaamaan koiria paikallaan :)
Kuvassa siis Tito 17 kk vanhana.

... ja edelleen Titon päätä kuvailtiin...

Mökin pihalla on liikaa noita puita, pitäähän niitä Titon harventaa...

joka suunnasta täytyy kuvia ottaa, joten tässä sitä peräpäätä :)

... ja ettei Petunia jäisi huonommaksi tässä pari otosta Petusta

Petu poseeraa. Petu on lääkekuurin jälkeen vedellyt ruokaa siihen
malliin että saa varoa ettei siitä tule "mörssäriä" ;)


Petukka mökin edustalla

Kun kotiuduttiin mökkireissulta, meillä oli kaksi väsynyttä ja NÄLKÄISTÄ bullmastiffia :) Tein taas ison padan yrjölänpuuroa tässä illalla. Vaikka koirat olivat syöneet, ne olivat sitä mieltä ettei me koskaan ikinä olla saatu maistaa tuollaista puuroa :) Nooh aamulla sitten. Toivotaan että kuvauskelejä riittää myös huomiselle :)


... ja tältä näytti mökin pihalla kun oltiin lähdössä kotiin