Ekana pitää hehkutella hienolla tuloksella. Titon systeri oli tänään Tampereen tuomarinäyttelyssä jonne oli ilmoitettu 26 bullmastiffia. Tuomarina rotuspecialisti Bas Bosch kera kahden harjoitusarvostelijan. Viiru hienosti NUO ERI1 PN2 ja VASERT! Onnea Hanna ja Viiru !


Viiru ja Hanna Tampereella (kuva Niina Sandelin)

Sitten postiini on tullut kuulumisia Aksan lapsilta ja lapsen lapsilta. Niitä on aina kiva lukea ja katsella kuvia komeista lapsosista. Ensin Espanjan terkkuja, eli kuvissa poseeraa Nicon tytär Perla. Näyttää pahasti sille, että Perla on tullut enemmän setäänsä Petuun kuin Nicoon :) Perla on kuvissa vähän alle 1.5 vee muistelen että on vähän Titoa nuorempi.

Perla poseeraa

Perlan muhkea pää

Sitten saimme kuulumisia Petun veljeltä Cabolta. Capo on saamassa uuden kaverin, heille on tulossa 9 kk ikäinen napolinmastiffi narttu.Ovat käyneet jo pidemmän aikaa tapaamassa ja leikkimässä tämän nartun kanssa, kun pääsevät muuttamaan uuteen kotiin, narttu muuttaa Capon luo. Capo pääsee aina välillä Sallan mukaan töihin kampaamoon kun sattuu tulemaan "koiraystävällisiä" asiakkaita. Capo on "apulais-stylisti" :) tässä pari kuvaa Caposta duunissa.

tässä Salla ja Capo tekee kirjallisia töitä


tässä pidetään "small talkia" yllä asiakkaiden kanssa...

Sitten myöskin kuvaterveyhdys Capon velipuolelta Kassulta, tiikeripoikia molemmat. Paljon on samaa näköä, joten isäänsä ovat tulleet.

kassu odottaa namia :)

Omiakin kuvia olisi tältä päivältä pilmin pimein, mutta palaan niihin toiste.