Viikonloppu taas lähestyy, viime viikko meni ihan hujauksessa. Keskiviikkona tokoteltiin Titon kanssa. Taas tuli kiirus, meni kampaajalla niin myöhään että taas vähä myöhästyttiin treeneistä. Tito järjesti aikamoisen farssin kun päästiin viimein paikalle. Se huusi ja ulisi jo matkalla autossa kun tiesi minne mennään ja kun avasin takakontin, ennen kuin ehdin tajuta mitään, takakontti kolahti otsaan ja koira paineli pitkin kenttää. Voi vee ja saa ja pee! Onneksi mitään suurempaa katastrofia ei sattunut, yhdelle treenikavereista piti ensin alkuriekkujen jälkeen sanoa vähän painavampaakin sanaa. Nyt sitten on autosta ulostulo sulkeiset joka kerta, kontti auki ja koira ei tule ennen kuin saa luvan.
Itse treeneistä alkuun otettiin ruutua muutamaan kertaan, Tito taisi nyt tajuta jujun, aina kun silmä vältti se painatti ruutuun satasta haistelemaan sitä muovikantta että josko sinne joku olis laittanut jotain :)
Sitten otettiin käännöksiä jotka meni Titolla suht hyvin, paremmin kuin petulla edellisenä päivänä. Sitten harjoiteltiin maahanmenoa paikalla ja liikkeestä. Maahanmeno on vielä hidas, mutta pääasia että menee maahan kun pyydän. Tito kuunteli todella hyvin ja tekemisen intoa riitti. En tiedä oliko alkutreenien karkaamistapauksen jälkeisellä kovistelulla vaikutusta asiaan :)
Treenien jälkeen kotiin, ja Petteri remmin nokkaan ja kohti metsää. Nyt eilen ja tänään ollaan käyty illalla pitkät lenkit jäällä. Molempina päivinä Petu oikein haastoi Titoa leikkimään etupää alhaalla. Juoksi pientä ympyrää ja hyppi kuin pennut :)  Pojat ovat saaneet juosta irti, ja selkeästi ovat olleet väsyneempiä kuin "tavallisesta" lenkistä.

Sain Petun systerin Gitan pennusta kuvia, pitänee lisäillä niitä tänne kun ehdin. Samoin kuvahaaste odottelee aikaa parempaa. Tällä viikolla tuli ilmottua Tito Vaasaan ja tuli myös varattua yksi näyttelymatka ulkomaille.
Sohvankin olisin ostanut, mutta piru vie se oli ehtinyt mennä. Olisi ollut täydellinen meitin koirahuoneeseen. Jotta tää nettishoppailu ei ota laantuakseen :)
Huomen aamulla ennen sianpieremää starttaan Iitan kanssa kohti Torniota. Matkalla haen veljen ja tyttökaverin ja setterin kyytiin Oulusta. Tarkoitus on pyörähtää myös Haaparannassa vähän shoppaamassa. Loppuun kuva Titosta ja Sirkasta hotellihuoneessa viime viikonlopulta.

Sirkka ja Tito Kuopiossa hotellihuoneessa