Tälläiselle nettishoppaaja friikille laittaa nettiin jonkin eston ?
Ennen kuin itsekkään tajusin mitään, olin ostanut TAAS kaksi uutta objektiivia. Pätevä myyjä, ja laadukasta tavaraa, ei siinä mitään. Mutta mutta... mulla on nyt viisi erilaista objektiivia, missä ehdin kohta niitä kaikkia käyttää ? *HUOH*
Anyway torstaina ne sitten mulle tuli, ja sitä lyhyempää mallia (28-70 mm) piti heti testailla sisällä. Täytyy kyllä todeta, että se objektiivi on ihan "HELEMI" heikossa valaistuksessa sisällä sain aika tarkkoja kuvia kun pikaisesti sitä viidessä minsassa testailin. Tässä niitä testiotoksia.

Petunian nenu kaikkine yksityiskohtineen. tälläistä ei kärsis ottaa
meikäläisen naamataulusta :)



ja tässä sitä jokailtaista böllvästiffi leikkiä

Huomenissa startataan Maisun ja Mervin kanssa kohti Kuopiota, josta meille on hotellihuone varattuna. Su aamuna mennään sitten Tuusniemen näyttelyyn. Maisulle ja Merville ensimmäinen näyttely, me ilmottauduttiin Titon kanssa vaan henkiseksi tueksi.
Kira tulee näyttämään Kassua Tuusniemelle, ja otan kamerankin mukaan, jotta saadaan muutama muisto Kassusta ikuistettua :) Blogi siis vaikenee ja palaa asiaan näyttelytulosten merkeissä.
Samalle ajalle osui Raahen koirakerhon kokous jossa palkitaan viime vuoden valiot ja muuten menestynet. Paula lupasi ottaa meitin palkinnot, suuri kiitos Paula!