Sain Hannalta jokin aika sitten kuvia Titon kauniista systereistä. Tässäpä ne komeilee:


Bullberry Tuppence "Lappu" 18 kk


Edelleen Lappu poseeraa


Bullberry Tintagel "Viiru" 18 kk

Hannalla on hienot pentuesuunnitelmat tyttöjen varalle :) Viirun astutussuunnitelmista lisätietoa löytyy jo täältä.

Mitä tällä viikolla ?
Perinteisesti tämä viikko on mennyt lenkkeillessä ja tokoillessa. Tiistaina Titon treenit, jotka menivät kivasti. Kerta kerralta Tito jaksaa keskittyä paremmin, jopa kouluttaja ihmetteli Titon rauhallisuutta. Ainoa meidän häiriötekijä on iki-ihanainen Molla, jonka kanssa olisi niiiiiiiiin kiva leikkiä. Paikalla oli tällä kertaa meidän lisäksi 3 urosta ja 2 narttua. Ensin otimme rivissä kontaktiharjoituksia. Sitten seuraamisia siten että pääasia oli kontaktin pysyminen. Seuraaminen meni Titolla todella hienosti. Sitten otettiin luoksepäästävyys, joka meni hyvin makupalojen avulla. Seuraavana vuorossa paikallaoloa, jonka otin istuen.  Muuten sujui hyvin, mutta hieman nauratti kun Tito teki paikallaan pienen leikkiinkutsu liikkeen testatakseen mitä vieressä oleva Molla sanoo :) Molla ei sanonut mitään, niin Titokin pysyi paikallaan. Sitten otettiin kaukokäskyjä, otin ne tosi läheltä ja ne sujui yllättävän hyvin. Maahanmeno on hidas, mutta istuminen sitäkin nopeampi :) Treenien jälkeen jäätiin vielä juttelemaan ja suunnittelemaan tulevaa, niin että melkein tunti vierähti treenien jälkeenkin kentällä. Kotiin päästyäni olikin kiirus lenkille, tällä kertaa mentiin tuohon kotimetsään.
Eilen sitten oli Petunian vuoro treenailla. Meillä olikin ihan molossitreenit kun paikalla oli meidän lisäksi vain Hanna ja doggi Elmo. Meidän Petunia näytti mopsilta sen dogin rinnalla. Otettiin treeniä samalla kaavalla kuin Titon treeneissä. Petun suhteen ei ole valittamista. Seuraamiset, paikallaolot maaten ja kaukokäskyt menivät hienosti. Vaihdot kaukokäskyissä on todella nopeat ja petunia pysyy hyvin paikallaan kun en itse ota liikaa etäisyyttä. Loppuun otettiin vielä luoksetuloa. Muuten ok, mutta Petulla on nykyisin tapana alkaa miettimään syntyjä syviä ja katsella ympärilleen kun jätän sen paikalleen. Siinä vaiheessa kun annan tänne käskyn, sen katse on jossain muualla kuin minussa. Siitä huolimatta se on kuulolla ja tulee tykö, mutta tuohon pitää kiinnittää huomiota. Hannakin sai hyvin Elmon kuuntelemaan alkukankeuden jälkeen ja treenit sujuivat hienosti!
Tänään menin suoraan töistä hierojalle pitkästä aikaa. Olipa ihana rentoutua, loppupeleissä en kuitenkaan ollut kovin jumissa vaikka autolla olen paljon ajellutkin. Illalla lenkkeiltiin Tuomiojan metsissä, sää oli todella kiva. Tito päästeli höryjään mutta Petu enemmänkin hakee kontaktia ja sitä kautta kerjää makupaloja, eikä paljoa juokse. Kävin lidlissä ennen lenkkiä ja kuvittelin ostavani oikein herkkuruokaa pojille. Siis ostin molemmille purkit tonnikalaa ja puoliksi purkin raejuustoa ja vielä viilit. Tito veti hetkessä kaiken naamariin, mutta Petu... kuten arvata saattaa, viilin se söi ja vähän ruokaansa, ehkä 1/3 annoksesta ja jätti loput. Ei ollunna tämäkään Petun mieleen :(

... ja Petun silmät: voi että sitä ihminen voi olla TYHMÄ. Eilen aloin katsomaan valossa silmää. Silmässä on pieni reikä, ja ympärillä vähän harmaata arpikudosta. Punoitus alkaa hävitä ja vuoto on loppunut. Siis Petun silmään on tökännyt joku, ei tää mistään ruoasta johtunut :( On sitä ihminen idiootti, kun ei tajua! Tulipa sitten tilattua 30 kg Acanaa. Nooh, eiköhän se tule syötyä.

Huomenissa taas perjantai. Ihanaa kun ei ole viikonlopulle reissua tiedossa! Polttelisi kovasti lähteä Nivalaan katsomaan yö:tä, mutta saas nähdä jaksaako lähteä.