Kiitos ensinnäkin kaikille jotka ovat Petunia Mr kuvia kehuskelleet ja esittäneet mielipiteitä mikä kuvista on paras. Tosin mielipiteitä on melkein yhtä monta kuin niiden esittäjiä, mutta alan kallistua pikku hiljaa ehkä johonkin noista makuukuvista :) Nro 11 on aikas kiva, tykkään tosin ekasta ja viimeisestä sekä siitä missä etujalka on ylhäällä... saiskohan noista yhteen seinään tapetin kun teettäis jokaisesta suurennoksen ;)

Eilen kävin pitkästä aikaa vähän pidemmän lenkin Tuomiojalla Tipsukan kanssa tämän kynnenpoiston jälkeen. Mulla on kolme erilaista koirien tossua ja lasten kurakinttaat ja mikään ei pysy sen menossa mukana :( joudun 100 m välein nostamaan tossua... Petun kanssa käytiin sitten kaupunginmetsässä, viimeisiä kertoja varmaan kun suoalueella voi juoksennella irti, kohta se on sellaista vesi/liejumössöä.


Tito kera tossun, tosi edustava otos etu - ja takapää tikku suorana :)

Tänään duunista suoraan tyhjentämään kirpparipöytää joka siis tänään loppui. Ihan tyytyväinen olin saldoon, reilut 160 euroa kahdesta viikosta. Illalla Titon kanssa metsälenkillä ja taas 100 m välein tossukkaa nostamassa... kynsi näyttää minusta aika hyvälle, ja ei tietoakaan ontumisesta, mutta en uskalla olla ilman tossua ettei se vaan nyt telo sitä johonkin. Johtuen vähäisestä lenkkimäärästä kynnen takia ja kenties uuden ruoan (Acana) musta näyttää että Tito on lihonut. KÄÄKS. Nyt on pakko vähentää ruokaa niin kauaksi että se pystyy liikkumaan normaalisti. En onneksi käyttänyt sitä puntarilla eläinlääkärillä... Petunian kanssa käytiin tässä lähettyvillä yhdistetty tie/metsälenkki. Petu oli tänään ihan mahdoton. Sillä taitaa olla kevättä rinnassa. Se astui ensin Titoa ja kun menin karjumaan sille että lopettaa sen heti se säntäsi hädissään takkahuoneeseen. Siellä oli pyykit kuivumassa ja se otti suuhunsa kuivumassa olevan villasukan ja juoksi se hampaissa pitkin kämppää... onneksi ehdin huutaa markolle että ottaa titon kiinni, ennen kuin ne juoksee sen sukan kanssa niin että titon kynsi on taas halki...


Petunia the kissa hoitamassa Titon rikkinäistä kynttä kuntoon... tosin

tämä peli sai jatkua vain tän kuvauksen  ajan....ja Tito nauttii ;)


Eilen Titon systeri Viiru (B. Tintagel) osallistui Tampereen int-näyttelyyn. Hienosti meni, PN4 sijoitus. Bullmastiffeja oli ilmoitettu lähes 30 kpl.

Niihin hankintoihin sitten. Meikäläisen kuvauskalusto on laajentunut jälleen. Tällä erää oikea HELMI, siis Nikonin filmijärkkäri FG vm. -82. Kattokaa nyt kuinka teräskunnossa tää on ;) Kiitokset Salelle sen hommaamisesta ulkomailta ! Kauan sen tuloa saikin odotella, mutta hyvää kannattaa odottaa ;)