Laitetaanpa vähän reseptejä tänne talteen, että löytää itsekkin ne tarvittaessa myöhemminkin.
Viime viikonloppuna tein Pirkka-lehdessä olleen reseptin mukaan Erämiehen riistapottia. Resepti löytyy täältä. En voi suositella tätä kellekkään, enkä tajua miksi edes tein koko ruokaa. Ruokaan tuli tomaattimurskaa, jonka mausta en edes tykkää, enkä kamalasti riistankaan mausta. Ainoa lohtu, että söin tosi vähän :) Ja koirat oli tosi iloisia seuraavana päivänä kun laitoin niiden iltaruokaan loput kun en voinut kuvitellakaan että alan tätä vielä lämmittämään :(
Eilen illalla tein iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Ihan perinteisiä graham paahtoleipiä, ja päälle laitoin KEVYT salamia, siis chili paprika salamia ja lisäksi juustoraastetta. Hyvää oli :)

Tänään aamulla kokkailin Mymmelin kyökissä löytämästäni blogista kanarisottoa. Hyvää oli, ja todella helppo tehdä. Tässä resepti:

300-400 g broilersuikaleita

1 sipuli hienonnettuna

3 dl riisiä

6 dl vettä

½-1 pkt Koskenlaskija-juustoa

suolaa, mustapippuria

Kypsennä broilersuikaleet pannulla öljytilkassa, lisää sipuli ja kääntele hetki. Lisää riisi ja kuullota vähän aikaa. Kaada vesi joukkoon sekoittaen ja anna kiehua kannen alla hiljalleen kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Pilko juusto palasiksi ja lisää pataan ja sekoittele kunnes se on sulanut joukkoon. Mausta.

Samalla kun ruoka valmistui lähes itsestään, aloin siivoilla keittiön kaappeja. Kaapista löydetyistä pussin pohjista tein sitten uuniin koirille puuron. Laitoin mm. täysjyväriisiä, ohraa, tattaria ja linssejä (mihin ihmeen tarkoitukseen olen linssejä ostanut ?) ja loppuvaiheessa lisäsin vielä joukkoon kauraryynit joista oli menny päiväys. Lisäksi nakkasin sekaan merisuolaa, porkkanaa ja ruokaöljyä. Titon mielestä oli erinomainen mix :)