Palaan vielä viime viikkoon. Torstaina sattui hauska juttu ;) tai ei varmaan joidenkin mielestä mutta olin lähdössä Titon kanssa töiden jälkeen metsälenkille, ja avasin normaaliin tapaan oven ja Tito meni edellä jo ulos, itse kurotin ottamaan hanskoja tai jotain... yht äkkiä Tito päästi suustaan kamalan älämölön, siis haukkui ja ISOSTI. Säikähdin kamalasti ja ehdin tajuta että oven takana oli kaksi naista joita Titokin ilmeisesti säikähti, koska ei normaalisti ihmisille hauku. Vetäisin Titon sisälle ja oven kiinni. Hetken päästä raotin ovea ja kysyin että mitä asiaa naisilla oli... Kun näin heidän kauhun sekaiset ilmeet mua alkoi naurattamaan koko tilanne. Kertoivat olevansa jehovan todistajia, ja sanoin ettei nyt kiinnosta. He lähtivät pois ja lähdin Titon kanssa heidän peräänsä ulos. Kuulin kuinka he keskenään puhuivat kuinka kamalasti he säikähtivät ja kauhistelivat koiraa ;) Mua nauratti koko tilanne ja yksin hihittelin asialle metsässä ;) Ehkeivät tule toista kertaa tyrkyttämään vartiotornejaan, vai mitä ne lehdet nyt onkaan...

Perjantaina illalla käytiin taas Tuomiojalla metsässä, taas oli ilo ylimmillään ;) Otin kamerankin mukaan, mutta aika heikkolaatuisia otoksia tuli klo 20 metsässä. Laitan kuitenkin tähän yhden Petunian kuvan, kun Petunia nauttii viimeisestä lumesta ;)
1240949912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petulla on kivaa :)

1240950020_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito kerrankin paikallaan ;)

Lauantaina sitten lähdimme iltapäivällä mökille. Tein ruoaksi ennen lähtöä pitkästä aikaa broileristroganoffia, joka on aivan IHANAA ;) Lisäksi nopea ja helppo tehdä.
Ohje tulee tässä:(jätin pois sipulin sekä valkosipulit)

300g broileria suikaleina
Pieni sipuli
2 valkosipulin kynttä
Voita
Suolakurkkua kuutioina
1 prk smetanaa
mustapippuria mausteeksi

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Ruskista pannulla broilerinsuikaleet ja sipuli. Lisää kurkkukuutiot ja paista vielä hetki. Sekoita joukkoon smetana ja mustapippuri ja anna hautua hetken ajan.

Mökillä kävin koirien kanssa useampaan otteeseen kävelemässä hiekkarannalla ja kallioilla, ja saivat olla pihalla vapaasti irti. Paistoimme jälleen makkaraa, ja kun sää oli niin upea, niin päädyimme lämmittämään vielä saunankin. Petunia meinasi aiheuttaa mulle lievän pahoinvointikohtauksen... vedeltyään pari kabanossia naamariin, se onneton meni syömään lunta, joka aiheuttaa sille lähes aina sen, että se oksentaa. Nooh kabanossit tuli pihalle, ja ei menny ku hetki se meni ja söi ne kabanossit uudelleen parempiin suihin. Huusin sille kurkku suorana, ja yökin samalla, en voinu edes mennä lähelle, kun olisin laatannut heti... Titon älysin ottaa kiinni, se olis menny heti samoille apajille :(
Kotiuduimme mökiltä vasta 22.30 illalla, sitten olikin aika alkaa pakkailemaan kassia valmiiksi sunnuntain näyttelyreissua varten. Selvisin kunnialla nukkumaan puolenyön maissa.
1240950520_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito mökillä