Kamat alkaa olla kasassa norskin reissua varten... Kruunut on vaihdettu ja voi hyvänen aika mikä määrä tavaraa autoon tulee viikonlopun reissulle! Häkki linja-autoon, ja sen päälle levy ja kiinnitysliinat. Ja häkkiin tuleva pehmuste ja sitten häkin päälle kangas... Itselle tyyny ja pieni peitto ja sitten kevythäkki ja näyttelyyn reppu ja oma kassi ja kamera ja ja... saan kohta tilata oman linja-auton :) Sitten Titon lisäksi lähtee meitin mukaan Raahesta vielä yksi ihminen ja kaksi koiraa, ja ettei matkailu menisi liian helpoksi, nappaan Iistä kyytiin yhden pienen bullmastiff vauvan joka on menossa Norjaan. Toivottavasti matka menee kuitenkin rauhallisissa merkeissä. Starttaamme hyvissä ajoin jotta ehdimme shoppailla vähän evästä ruåttin puolelta ja Torniosta hyppäämmä bussiin klo 22. Aamulla olemme perillä Harstadissa klo 8 Suomen aikaa, ja Titon kehä on heti klo 9 (Suomen aikaa klo 10). Ei tarvii kauaa jännitellä :) Kerrankin sattui erinomaisen hyvä tuuri, reissukaverin koirat arvostellaan samassa kehässä, joten voimme pitää leiriä kimpassa ja vahtia toistemme tavaroita.

Eilen käytiin kunnon väsytyslenkki metsässä. Koirat juoksivat niin paljon että läähättivät vielä kotimatkallakin autossa. Tänään käytiin Sinkkiniemestä metsä/tielenkki, pidin molemmat hihnassa koko ajan. Huomenna olisi tarkoitus iltapäivällä käyttää koirat vielä metsässä ennen lähtöä, josko sitten Tito sattuis nukkumaan bussissa... toiveissa on hyvä elää :)
Eilen ruokavarastot kaipasivat täydennystä, ajattelin ostaa Eagleä, mutta ekassa koirakaupassa juuri sitä premiumia ei ollut... ostin siis neuta ja puuroaineksia, ja painelin seuraavaan paikkaan. Siellä oli Eagleä, mutta omistaja alkoi esitellä myös yhtä toista ruokaa. Mietin pitkään että mistä ihmeestä säkki on niin tuttu, ja nimikin kuulostaa tutulle... tutkin tuoteselostetta, ja totesin että kokeilemisen arvoinen juttu, ja kun olin ostanut säkin pälähti päähäni, että ostin messarista juuri tätä kyseistä ruokaa, mutta googleteltuani netistä totesin että sitä ei lähiseudulta saa, ja palasin takaisin Eagleen. Ruoan nimi on Canidae, lisätietoa löytyy  täältä. Se on soronoo, tää blogi vaikenee maanantaihin saakka. Mutta Please keep fingers crossed for us :)

ps. Kiitti Miuku "matka-avustuksesta" !