Vaasan tulosten huumassa unohtu kirjoittaa, että myös Titon systerit osallistuivat viime lauantaina Lahden näytelmään. Molemmille eh tällä kertaa. Tuomarina oli kasvattajatuomari Norjasta nimeltään Inger Dahle.
Sain Hannalta tuoreet kuvat, tällä kertaa Lapusta (B. Tuppence)

1241212474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Bullberry Tuppence "Lappu"

1241212502_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lappu poseeraa


Tyttöjen pentutilanne näyttää sille, että Viirun masussa elelee ainakin yksi asukki kahden ultrauskerran jälkeen. Täytyy toivoa että niitä olisi enemmän!
Lapun ultraus on huomenna, peukut pystyyn että sielläkin olisi elämää!

Keskiviikkona oli Titon fysioterapia. Nyt tilanne oli parempi, lanne ei juurikaan ollut enää jumissa, mutta edelleen lonkan koukistajalihas oli jumissa. Tito on sen jossain vaiheessa reväyttänyt kunnolla, mutta minulla ei ole mitään havaintoa missä vaiheessa, koska mitään oireitahan sillä ei tästä ole ollut. Pariin otteeseen Tito taas valitteli ja yritti nousta pystyyn sen verran kipeää se käy. Toisen puolen käsittelyssä jopa nautti ;) Lopuksi Titolle annettiin "sähköä" eli jalka kasteltiin ja jalkoihin laitettiin sellaiset läpyskät jotka antavat pieniä sähköiskuja. Sähköhoito vaikuttaa syvemmälle lihaksiin, ja lievittää kipua. Saimme kotiin venyttelyohjeita, voimisteluohjeita, harjoituksia jotka vaikuttavat takaosan lihaksiin sekä liikuttamisohjeita. Kontrolli on kuukauden päästä. Tito oli tällä kertaa "rentoutunut" kun lähdimme kotia kohti, se nukku melkein koko kotimatkan. Poikkesimme matkalla Tassulan Puotiin, matkaan tarttui sekalainen lajitelma erilaisia lihoja (mm. poroa ja mahaa) ja lisäksi murren mixejä, neuta ja vogelia.