Nyt on säät lämmenneet, ja kesä taitaa oikeasti tehdä tuloaan :)
Maanantaina me lenkkeilimme Titon kanssa pitkästä aikaa kaupunginmetsässä. Petunia kanssa kiertelin tuossa lähimetsässä, ja vähä tokoteltiin tullessa. Muuten ei valittamista, mutta Petunia on unohtanut mitä perusasento tarkoittaa. Olen tarkoituksella jättänyt sen vähemmälle ennakoinnin takia. Nyt se sitten kääntyy viistosti eteen peruasennossa. HUOH! Illalla vielä jonkin virtapiikin innoittamana menin aitaukseen keräämään pa*****a ja muutenkin siistimään sitä. Tito sai Ruotsista ostetun lelun, ja se juoksi ja leikki lelun kanssa aivan innoissaan. Vaikka lelu oli iso ja paksua kangasta, Tito ehti siihen jo reiän puremaan... Maanantaina sain postissa Englannissa tilaamani koiratarvike paketin, joka sisälsi mm. Titolle valjaat, joita ei Suomesta saa. Muutama muukin tavara mukana oli, jälleen olen tyytäväinen sekä palveluun että tuotteisiin :)
Maanantaina pistin myös muutaman ilmon menemään, eli ilmoitin Titon Rovaniemi INT ja kahteen Oulu INT näyttelyyn. Tavoitteena olisi yksi cacib jostain näistä napata. Toteutuuko tavoite, se jää nähtäväksi... Olisin halunnut ilmoittaa myös Iitan kotikylän kisaan Ritva Raidalle, mutta sehän ei sopinu isälle, joten ei sitten...Sen mielestä Iitalla on jo ihan tarpeeksi pyttyjä ja ruusukkeita...

Tiistaina käytiin Petun kanssa kolmen treenikaverin treenaamassa ilman ohjausta. Otin pari pitkää paikallaoloa, jossa ei pienintäkään ongelmaa. Sitten kun treeni suunnitelmaa ei ollut, ehdin ottaa useaan kertaan kaikki alo-luokan liikkeet lukuunottamatta hyppyä. Muuten kaikki meni hyvin, mutta ekan luoksetulon jälkeen herra tuli sivulle, ja lähti siitä nuuskimaan ja kusemaan lähipuskaan. Aiemmin se yritti vetää ko. puskaan mutta kielsin menemästä niin sehän sitten piti toteuttaa omin päin :)
Otin pitkiä seuraamispätkiä ja lisäksi kaukokäskyjä. Lopuksi me harjoiteltiin vähän näyttelyseisomistakin porukalla, ja pikkaisen annoin Petunian leikkiä Mollan kanssa. Kotiin päästyäni lähdin Titon kanssa välikylään lenkille. Virtaa oli taas yli tarpeiden, ja aikamoinen kiskomis / läähätyslenkki tää alkumatkasta oli. Loppumatkasta mentiin jo rauhallisemmin.
Tänään sitten olin Ylivieskassa työmatkalla. Palaverin päätyttyä päätimme pikaisesti käydä parissa putiikissa, ja joo - oo pienessä hetkessä olin taas ostanut 2 kengät, ja jackpotin pellavajakun sekä 3 t-paitaa. Reippaasti yli 200 euroa taas napsahti tililtä. Mua ei saa päästään enää kauppoihin... Nooh, hyvä puoli on se, että mulla on uudet vaatteet lauantain ristiäisiin ;)
Illalla Titon kanssa riekuttiin Tuomiojan metsissä, ja sain napattua herrasta muutaman kuvankin. Se jälleen kerran lähti ajattamaan lintua, ja kävi varmaan 2 km lenkin. Se ei hevillä luovuta että se ei lintua kiinni saa... juoksee ku aropupu ku lintu on jo puolen kilsan korkeudessa...
1242857603_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito jäneksenä

1242857639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässä järsitään keppiä kera suuren hammaskaluston :)

Petunian kanssa vielä käytiin illan päätteksi välikylässä lenkki. Lomaa on nyt 4 päivää saa nähdä saako aikaiseksi mitään, meneekö se levätessä.
Ainakin Eijan kanssa oli tarkoitus kuvailla, Eija kun on ostanut saman rungon ku mulla.