Lomapäivät menevät ihan vilauksessa, huomenna on jo torstai :( Menis työviikotkin yhtä nopeeta...

Nooh, maanantaina pidin sanan varsinaisessa merkityksessä LOMAA, nukuin niin pitkään kuin nukutti, ja istuskelin ulkona nauttien auringosta. Sain pestyä pari koneellista pyykkiä, ja kokkailin tonnikala- kasvistäytteisiä rullarieskoja. Titon kanssa kävin illalla pitkän lenkin pitkässä karissa luontopolkuja ja teitä pitkin, vähän kahlailtiin meressäkin. Petun kanssa käytiin lapaluodossa lenkki ja sitten mentiin koirien uimarannalle viilentymään ;)

Tiistaina kokkailin päivällä JÄLLEEN liemessä-blogin antimia :) Voin sanoa että tää oli aika HYVÄÄ ;) Elikkäs tein MILJONÄÄRI JUSSIN KLASARIKANA - TV:STÄ TUTTU pastaa. Kannatti kokeilla, resepti tulee tässä :)

250 g pastaa
300 g naturel kanasuikaleita
1/2 homejuusto (Aura)
2 dl creme fraiché ruokakerma (5 %)
1 sipuli
1 tuore parsakaali
1 tuore chili
Kanan maustamiseen: suola, pippuri, curry, paprika, juustokumina, valkopippuri

Keitä pasta ja höyrytä parsakaalia n. 10-15 min. Kuullota sipuli ja paista kanasuikaleet valkosipuliöljyssä ja mausta kevyesti. Lisää joukkoon murustettu homejuusto, pilkottu chili ja ruokakerma. Heitä lopuksi sekaan parsakaali ja anna hautua vielä muutama minuutti. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile parmesanraasteen ja valkosipuliöljyn kanssa.
Joku oli kommentoinu ko. blogiin että parsakaalin tilalle voisi laittaa ananasta, mutta ei meillä - en inhoa mitään niin paljon kuin lämmintä ananasta, yöks !

Iltapäivällä pyörähdin Pettiinasta hakemassa Eaglen ruokasäkin, ettei herrat näe nälkää :)
Iltasella treenattiin petunian kanssa vimppa kertaa ennen taukoa. Elokuussa sitten jatketaan. Otettiin noutoa, meni ok, tosin pikku kapulalla, isommalla jolla tito noutaa ei onnistunut, tulipahan kokeiltua. Sitten otettiin seuraamisia, joista palkittiin räväkästi joko lelulla tai riekkuen. Ne meni Petun kanssa todella hyvin. Sitten otimme yksitellen luoksetuloja, niissä ei valittamista. Sitten otimme yhdistetyn harkan luoksetulosta ja noudosta. Luoksetulon päätteeksi nakattiin noutokapula. Ekalla kerralla petunia varasti luoksetulon, eli tuli ilman käskyä. Palautin takaisin paikalleen, ja toisella kerralla homma onnistui. Oli sen verran lämmin keli, että kävin välillä uittamassa Petun meren rannassa. Se olikin virhetikki, kaikki kentän pölyt ja murat tarttui sen turkkiin. Tosin itse koira oli huomattavasti pirteämpi.
Treenien jälkeen nakkasin Petun kotio, ja vaihdoin Titon kyytiin. Ensin suunnistin meren rantaan kuvaamaan uutta valioa - Elmoa. Kuten arvata saattaa mun tuurilla se ainoa päivän pilvinen hetki tuli kun mun piti Elmosta kuvia ottaa. Kuvat ovat laadullisesti pimeitä, ja en ole YHTÄÄN niihin tyytyväinen. Ei voi mittään! Koira seisoi ja esiintyi tällä kertaa todella hyvin. Kuvien on määrä tulla doggilehteen. Tässä yksi kuva näytille, joka on siis lehteen menossa ja siis muutettuna mustavalkoiseksi lehteä varten.
1245881290_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Upea otus tää JV-08 V-08 FI MVA ANXIOUS FIFTH ELEMENT

Painelin kuvaussession jälkeen Titon kanssa Tuomiojalle metsään. Voin sanoa että sääskiä oli ihan vaan "muutama" ja ahnedittiin ehkä liikaa. Kävin nimittäin saman lenkin kuin olen talvella käynyt, Tito juoksi ku aropupu ja leikki kepeillään. Kotona menikin sitten aikamoinen tovi läähätellessä... Täytyy muistaa seuraavan kerran että kesällä on hieman korkeammat lämpötilat ku talvella :)

Tänään sitten lähdettiin aamupäivällä Titon kanssa kohti Oulua. Ensin  mentiin Tassulan puotiin, josta tuli ostettua aikamoinen lajitelma, murre-mixejä, neuta ja lihoja. Lisäksi ostin kokeeksi ties minkä elukan korvia, yksi oli ainakin jänes :)
Sieltä suunnattiin fysioterapiaan. Titolla oli jälleen alaselässä jumeja vasemmalla puolella, ja oli virhetikki lähteä shortsit jalassa. Kun selkään kävi kipeetä, meidän herrahan rimpuili ja potki sitä rataa, että meikän jalat oli ihan naarmuilla :( Lopuksi taas vasemmalle puolelle "sähköhoitoa" jonka aikana Tito meni vapaaehtoisesti makaamaan, ja koko kotimatkan nukkui. Tää on IHMEELLISTÄ. *Saiskohan tuota sähköhoitoa kotiinkin* ;)
Kotiin päästyämme Tito otti päiväunet ja sitten lähdettiin treenaamaan. Ensin noutoa, Tito toi kapulan pariin kertaan  ja olin siihen enemmän kuin tyytyväinen näillä helteillä.
Sitten otettiin seuraamista, juoksua, hidasta kävelyä ja loppuun lelu / riekkumispalkka. Tito oli TODELLA hienosti kuulolla ja seuraamisissä ei ole valittamista. Luoksetuloja otettiin pari kappaletta, niissä ohjaaja varmisti paikalla pysymisen, vaikka ei niissä ongelmaa ollut. Titon kanssa käytiin treenien jälkeen vielä lenkki rannassa, Tito lähinnä kahlaili. Ja jäin mie parin ihmisen kanssa suustani kiinni kentälle, me vaan sellainen tunteroinen parannettiin maailmaa :) Oli kyllä terapeuttinen keskustelu, ja sainpahan kuulla että pilkka saattaa joskus sattua omaankin nilkkaan ;) Tämänhän olen tiennytkin, joskus näköjään se sattuu nopeastikkin, toisinaan vähän myöhemmin.
Sitten lähdin Petunian kanssa porukoille, ne kun ovat reissussa niin postit piti tyhjentää ja kukat kastella pihalla. Niitä ei ollutkaan sitten ihan muutama :(
Petunia juoksenteli pihalla irti sillä aikaa kun kastelin ja kastelin ja kastelin...
Ai ja mutsistakin on tainnu nettishoppailu friikki, paketti Jerseyn saarilta löytyi senkin postilootasta :)
Sitten painelimme Petunian kanssa Lapaluotoon lenkille, ja lenkin jälkeen uimaan. Nakkelin keppiä veteen, ja hyvin tää meitin noutaja ne toi rantaan:)

Loppuun vielä kuvia jotka otin porukoilla ollessani pari viikkoa sitten.
1245882359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässä poseeraa mun veljen beagle Tessa

1245882382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
samoin tässä. Vaikka mie en näistä beagleistä mittään ymmärrä, minusta tää
Tessa on aikas sievä ;)


Sitten sarjassamme kuvia joissa kamera / tarkennus ei pysynyt 9 vuotiaan Iitan perässä
1245882401_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
iita 9 vee ja tessa leikkivät

1245882427_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Iita kätkee luutaan jonka kaivoi esiin jostain muinaishaudasta. Ihan
hetkessä uutta piilopaikkaa ei löytynyt, luun kanssa mentiin pitkään
hartaasti ja lujaa ennen kuin uusi sopeva kätkö löytyi :)


1245882417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tässä juodaan leikin päätteksi yhdessä vettä ;)