Tää viimeinen lomaviikko menee ihan siivillä. Aaapuuvaaa tahtoo vielä lomailla :(
Tällä viikolla tein pannaria reseptillä "maailman mehevin pannukakku" resepti löytyy tästä blogista kun etsii "reseptit" kategoriasta. Oikeesti se pannari on mehevää, nam !
Tänään tein myös jo aiemmin blogissa kirjoittamani reseptin mukaan makkaravuokaa pitkästä aikaa, nopeaa ja hyvää ruokaa.

Eilen mulla vierähti iltapäivä kampaajalla. Suklaanruskea sävy, päälle kullan/hiekan värisiä raitoja, täällä ollaan taas tyytyväisiä lopputulokseen ;) Kampaamon jälkeen suunnistimme Tokmannille, josta mukaan tarttui lähinnä täydennystä minifrolig varastoihin. Sitten kävimme porukoilla, jossa oli hoidossa veljen beagle. Voiko laiskempaa koiraa olla, makasi jalat suorana sohvalla ja kuorsasi meidän vierailun ajan. Titon kanssa kävimme illalla taas Tuomiojalla metsässä, kun sää oli tuulinen. Ei sääsken sääskeä näkynyt, ja Tito painatteli ihan innoissaan. Pelkään koko ajan käärmeitä ja käskytän sitä polulle, kun hirvittää että kauempana metsässä lymyää käärme :(Mun huutoa ne taitaa kyllä säikähtää ;)
Kotiin tultuani kävin Petun kanssa remmilenkin välikylässä. Petulla oli kyllä meno päällä, oli tosi kuumissaan kun ravasi hirveää vauhtia.

Tänään sitten pidettiin sellainen "kauneudenhoito päivä". Annoin molemmille furminator käsittelyn ja sen päälle pyyhin koirat englannista tilaamillani "antiseptisillä lapuilla" jotka antaa hyvän tuoksun. Kynnet leikkasin samalla ja lisäksi kävin ostamassa molemmille matolääkekuurin. Titon veljellä oli matoja, siitä säikähtäneenä päätin madottaa molemmat, vaikka mitään merkkejä madoista ei ole ollut. Petu oli mun kanssa pihalla irti, siihen alkaa tulla Akumaisia piirteitä, se vaan makoili terassilla ja nautti elämästä :) Samalla keräilin matot sisälle ennen sadetta, Marko oli pessyt meinaan painepesurilla kaikki meidän matot lauantaina.
Illalla Titon kanssa menimme näyttelytreeneihin. Pennut olis taas kiinnostaneet ihan sikana. Hyvää harjoitusta oli, kun meidän taakse tuli kaksi kokematonta ja nuorta karjalankarhukoiraa, niistä pääsi välillä aikamoista ääntäkin, Titolle hyvää kokemusta ettei niihin tarvitse reagoida. Tito esiintyi ja liikkui ok. Mitä nyt taas säntäili Arin luo. Ari yritti mennä pöydän taakse piiloon ja Tito ajatti sitä takaa ;) Mie en tajua miksi se on niiiiiiin intona Ariin.
Kotiin tultua lähdin Petun kanssa Tuomiojalle ajatuksena samalla vähän kuvata Petua, ja kokeilla Eijalta saamia uusia oppeja siis lähinnä liikekuvia. Kuvasin täysin manuaalisäädöillä, säädin siis iso-arvon, aukon ja suljinajan itse. Suljinaikaa olisi kärsinyt vähän suurentaa, kuvista tuli vähän pimeitä. Mutta siihen nähden ok kuvia, että otin kuvat klo 21 jälkeen illalla ja pilvisessä säässä, valoisammalla tulos olisi ollut ihan toinen. Ja mikä tärkeintä sain kaikki kuvat onnistumaan tarkkoina! Tässä muutama otos.
1247781164_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petunia vauhti päällä

1247781266_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
hyppyytin tahallani Petua jotta sain kokeiltua nopeaa liikettä

1247781282_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
täältä tullaaaaaaaaaan

vaikka kävimme välillä uimassa, Petu alkoi olla loppuajasta jo aika väsynyt, sen näkee tässä seuraavassa kuvassa:
1247781297_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
...puuuhh tää ottaa voimille !


Titon kanssa vielä lenkkeiltiin omassa metsässä, ja leikittiin keppien ja lelujen kanssa aitauksessa sillä seurauksella että meillä oli aika väsynyt herra kerrankin ;) Sää oli sen verran kuuma, että se verottaa sen suurimman innon hetkessä.
Huomenissa ajattelin suunnata Kärkkäiselle shoppaamaan, ja sitten onkin vuorossa lauantaina ja sunnuntaina Oulun näyttelyt. Koiria on ilmoitettu toiselle päivälle 18 ja toiselle 19, ja kuuleman mukaan paikalle tulee muiden suomalaisten kovien uroksen lisäksi koiria myös Liettuasta ja Norjasta. Joten kova skaba tulee olemaan ;)