Nyt kyllä päivät kiitää niin ettei perässä pysy millään :(
Taas huomenna on perjantai. Palaan vielä viime viikonloppuun. Sekä pe että la mökkeiltiin kun ilmat olivat edelleen upean aurinkoiset. Lauantaina ennen mökille lähtöä kävimme kaverin kanssa kartsalla, siellä oli sellainen tapahtuma, Härkätorin puistossa jos jonkinlaista kojua ja myyjää. Paulan sisko oli myymässä oman nettikaupan tuotteita. AIVAN IHANIA sisustusjuttuja, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Nettikaupan osoite on  http://www.aarrekammari.fi/
Paula oli ommellu myös muutaman pannan myyntiin, ja ostin meitin Petulle heti sellaisen uintipannaksi. Nahkaisesta kun lähtee väriä, ja taas ketjut ruostuu. Tää on ihan aitoa MURREBERRYÄ, kattokaa kuinka UPEA :)
1251406082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu kera uuden murreberryn

Tarttui mulla mukaan itselle pari uutta puseroa, ja sitten ostin 5 purkin satsin jotain muikkuja ja siikoja, Marko kun tykkää niistä. Vielä shoppailun päätteeksi käytiin syömässä kiinalaisessa, onnistunut reissu !
Kun pääsin kotiin, Markon sisko tuli kyläilemään. Hyvää harjoitusta koirille moottoripyörän äänet ja kypäräpäinen ihminen ;) Molemmat kyllä tunnisti heti Marikan, kun ulkona istuskeltiin Marikaa odottelemassa...
Sitten suuntasimme mökille, emme ehtineet olla kuin hetken kun meille tuli mökkivieraita, Markon kaveri M kera uuden tyttöystävän. Petunia oli ihan elementissään. Se kiersi ihmiseltä toiselle kerjäämässä rapsutuksia, kuten ylläolevasta kuvasta näkee ;) Grillailimme porukalla ja nautimme chili ja juustomakkaroista sekä kreikkalaisesta perunasalaatista. Kiva ilta!
Tässä vielä pari poseerausta Petuniasta kera uuden pannan. Petu on ihana, kun ei lähde enää huitelemaan minnekkään ja sitä voi pitää koko ajan mökillä irti. Yritimme saada lähtemään sitä vieraiden mukaan, mutta emme onnistuneet :)
1251406370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu jämynä

1251406385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petu rantakalliolla

Titon kanssa uskaltauduin Sunnuntaina pitkästä aikaa Tuomiojalle, käärmeitä ei näkynyt tällä erää. Täytyy toivoa että kun yöpakkasia alkaa tulla, ne vaipuu horrokseen. Lisäksi olen löytänyt tästä lähiseudulta yhden uuden kivan metsälenkin, maanantaina molempien kanssa kierrettiin se lenkki. Siinä on pitkiä suoria jossa Titoakin voi pitää irti. Mutta eiköhän se tohelo tällä lenkillä onnistunut liukastumaan ojan ylityksessä siten että lensi lonkkien ja selän päälle sellaiseen kapeaan ja syvään ojaan :( Ei tehnyt yhtään hyvää selälle, mutta onneksi ei ole ontunut.
Keskiviikkona treenattiin Petun kanssa ja tänään Titon kanssa. Molempien kanssa treenit meni mallikkaasti. Petun treeneihin olen TÄYSIN tyytyväinen, ainoa mistä tuli sanomista oli paikallaolo, varmaan pari minuuttia oli ollu paikallaolossa kun yht äkkiä alkoi sataa. Herra käpytteli mun luo kesken paikallaolon sen näköisenä että kuka nyt jumaliste tässä vesisateessa viittii maassa maata ... Titolla taas meni kivasti treenit, ei ollu YHTÄÄN niin höyrynä kuin viime kerralla. Treenien jälkeen vielä mentiin Jesse noutajan kaverina käymään eläinlääkärillä. Muuta asiaa ei ollut, mutta punnitus suoritettiin, Tito painoi 66.7 kg. Painoa vaan tulee lisää, ja hoikka se on edelleen. Sitten vielä heitin lenkit omassa metsässä kaatosateessa.
Ennen treeniä tekaisin tilauksen amerikan maalle. Tilasin kaksi näyttelyketjua ja sain ne 38 dollarilla (noin 26 euroa) !! Toinen sellainen ohut kullattu "panssariketju" ja toinen sellainen hopeoitu tiheä ja vähän paksumpi ketju. Titolla täytyy olla 75 cm ketju, ja sellaista kullattua ei alle 40 euron saa Suomesta. Nopeaa palvelua oli, ensin tuli normi tilausvahvistus. Siitä tunnin päästä että haluanko että paketti lähetetään "Priority Mail" vaiko "First Class Mail" postilla... vastasin haluamani muodon, ja pian sen jälkeen tuli jo tieto että toimitus on "Shipped" ;) nyt jännitetään meneekö se tulliin, ja sitten vielä että mikä niiden ketjujen laatu on ;)
Maanantai - iltana tein myös tilauksen Jerseyn saarelle, tällä erää alle tullirajan ei mahtunut kuin Markolle uusi partavesi (Lancomen Hypnose) ja Wellan miesten shampoo ja itselle huulirasva. Pitänee tilailla taas pian lisää, jotta saa jotain itsellekkin :)
Tanskan matkakin lähestyy, ollaan neljän hengen ja sekalaisen koirakunnan kanssa lähdössä Tanskaan Brøndbyn näyttelyyn, siellä on kaksi INT näyttelyä peräkkäisinä päivinä. Ajoneuvona meillä on minibussi, josta irrotamme osan penkeistä. Pari muutakin ulkomaan keikkaa on tiedossa vielä tälle syksylle, mutta niistä lisää myöhemmin.

Ai niin Eliaksesta kuului ilo-uutisia, ennen lähtöään Elias pyörähti vielä Tukholman kautta osallistuen siellä näyttelyyn. ROP:iksi valittiin, lisäksi sai sertin ja tuli täten Ruotsin valioksi, ja nappasi vielä ryhmästä 4. sijan. Ei hassumpi Euroopan tournee :)
Taas kello tikittää sitä rataa että on mentävä yöpuulle. Toivotaan aurinkoisia kelejä vielä viikonlopulle ! Lauantaina Titolle tulee hieroja, ja mökille ollaan aiottu mennä nauttimaan auringosta jos sellainen sattuu taivaalta pilkottamaan :)