Perjantaina oli aivan upea aurinkoinen sää. Eipä siinä mietitty, koirat kyytiin ja mökille ;)
Tito oli pitkästä aikaa irti. Hyvin meni, herra oli kuulolla eikä kertaakaan homma lähteny käsistä. Marko nakkeli sille keppiä sillä tuloksella että se ehti vedellä sen verran paljon kepin paloja naamariin, että oksennushan siinä tuli.
1251581480_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nakkaa nyt se keppi !

Tänään sitten Titolle tuli hieroja kotiin. Mua oikein hirvitti että kuinka jumissa se taas on... Mutta voi miten ihania uutisia. Selkä ei enää ollut ollenkaan niin pahasti jumissa kuin viime kerralla. Myöskään toispuoleisuutta ei enää ollut, vaan Tito on käyttänyt tasaisemmin molempia puolia. Nyt selkis sekin, että se sen "huuto ja volina" onkin kusetusta. Se alkaa huutaa jo siinä vaiheessa kun käden laittaa selän päälle. Ilmeisesti oli ensimmäisellä kerralla fysioterapeutilla niin jumissa, että sillä kävi todella kipeetä ja sai siitä kammon... Mutta suurimmaksi osaksi Tito nautti hieronnasta, ja meni jopa oma-aloitteisesti makaamaan kyljelleen kun hieronta aloitetttiin. Tätä se ei ole tehnyt koskaan aiemmin ! SUURI KIITOS menee ammattitaitoiselle hierojalle !
Petu oli tosi kade kun joutui olemaan portin takana hieronnan ajan. Jotta Petukin saisi jotain mukavaa, otin sen matkaan mustiin ja mirriin. Ensin yritettiin käydä ostamassa Eagleä, mutta se liike ei enää ilmeisesti ole auki lauantaisin. Mentiin sitten mustiin ja mirriin ja Petu pääsi mukaan shoppailemaan. Koska tynnyrin pohja alkaa kohta paistaa, ostin kokeeksi ihan uutta ruokaa, Profine nimistä, siitä peruna-kana large breed versio. Sitten hankittiin neljännen kerran lyhyen ajan sisällä uusi remmi, josko nyt viimein säästyis Titon hampailta ja neljäs kerta toden sanois. Sitten ostettiin vähän herkkuja ja Biotiini-rakeita purkki.
Kotona sitten odottikin siivous operaatio, koirien huone oli lievästi sanottuna karvojen peitossa hieronnan jäljiltä. HUH mikä urakka oli taas imuroida koko kämppä. Pistin punaviinin tuoksuisia tuikkuja palamaan venetsialaisten kunniaksi siivouksen jälkeen :)

Illalla sitten päätettiin lähteä Titon kanssa kuokkimaan Samuli Putron keikka. Mentiin ns. "fantin kierros" joka oli just sopivan mittainen, kun hierojan käsky oli liikuttaa varovasti hieronnan jäljiltä. Jäätiin yhdelle nuotiopaikalle istuskelemaan ja kuuntelemaan Putroa. Musiikki kuului kuin oltais oltu paikan päällä. Täytyy sanoa että Putro osaa kyllä sanoittaa ja laulaakin ;) Titostakin taisi tulla samuli fani :) Raketteja paukuteltiin koko ajan, oli hyvää siedätystä, tosin Tito ei niihin reagoi mitenkään.
1251582549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
näkymä nuotiopaikalta, Samuli esiintyi sinivalkoisessa teltassa

Kun lähdettiin kävelemään takaisin, oli jo ihan hämärää, ja taivas oli aivan upean punainen !
1251582628_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Fantissa 29.8.2009

Petun kanssa lenkkeiltiin Lapaluodossa. Sää ei kyllä tänään suosinut, vettä satoi vähän väliä.
Jatkoin nettishoppailu linjaani eilen, oli pakko ennakkotilata yön uusi julkaisu "Loisto".
Linkin takaa voi kuunnella pätkät uusista biiseistä. Loiston lisäksi tilasin singlen Kiitos ja kunnia + Hakulisen Motti-singlen. Niiden pitäisi tulla 9.9.09. Saa autoon uutta musiikkia kuunneltavaksi :)