Nyt näyttäis sille että meikäläinen kuitenkin pääsee ruotsin reissulle matkaan. Se varmistuu huomenna kun yritän buukata lippuja lauttaan. Kaveri olis messissä, sekin sellainen jolta tänään leikattu käsi :) meikällä murtunut olkapää ja selkä sanonut pariin otteeseen poks joten sellainen "rampojen reissu" olis tiedossa ;)

Eli päätin etten todellakaan lähde ajamaan Sundsvalliin maatietä, matkaa kertyisi jotain 845 km per suunta. Ei onnistu tällä kädellä eikä selällä. Jos nyt suunnitelmat menee nappiin, lähdetään huomenillalla ajelemaan kohti Vaasaa. Yövytään hotellissa ja aamulla hypätään lauttaan ja ollaan jo 12.30 Uumajassa, josta on enää reilut 200 km ajomatkaa Sundsvalliin. Siellä yövytään hotellissa ja puolen päivän aikaan lauantaina käydään pyörimässä kehässä. Illaksi meinataan ajella takaisin Uumajaan jossa ollaan kolmas hotelliyö, josta hypätään taas seuraavana päivänä lauttaan ja ajellaan Vaasasta kotiin. Ainoa mikä murhe tässä on, on se, että lautta maksaa aikas paljon. Melkein menomatkan hinnalla saisi käytyä koko reissun maan kautta. Mutta ennemmin maksan kuin ajan ;) Tarkoitus on tavata myös Titon mahdollinen tuleva morsian. Siksikin sinne paikan päälle hinkuan, kun on ziljoona kertaa helpompi tehdä päätös kun on nähnyt nartun livenä. Unkarista on myös ihan mielenkiintoista kyselyä tullut, mietintämyssy päässä ja päätös tulee varmaan Ruotsin reissun jälkeen.

Titolla kävi tänään hieroja kotona. Pistin Petunian siksi aikaa portin taa, ettei tule siihen hästäämään ja häiritsemään. Meni tasan 2 sekuntia kun herra hyppäsi mun vyötärön korkeudella olevan portin yli ;) Ei auttanu ku markon ottaa se auton kyytiin reissuilleen, jotta Tito saa keskittyä rauhassa hierontaansa. Mikä ihaninta, Titon selkä ei ollut enää jumiutunut uudelleen !!!! Olen sen liikkeeestä huomannutkin, mutta oli kiva saada varmistus asiaan :)

Remontti etenee kivaa vauhtia. Marko kävi tänään ostamassa seiniin levyä, ja sai laitettua ne paikoilleen. Mun tehtäväksi jäi imuroida pölyt ;)
Myöskin sekä amerikan että englannin tilaukset tulivat eilen, postiloota oli niin täys ettei kansi mahtunut kiinni ;) Kävin jo viemässä illalla Iitalle ja Iskälle nivelaineet, näin Iitan liikkuvan, ei onneksi tietoakaan ontumisesta ;) Mutta on hyvä ennaltaehkäistä ja antaa noita niveljuttuja kun ikä alkaa lähentyä 10 vuotta.

Loppuun vielä kuva tältä päivältä mamman mussukoista. Aamusella oli kunnon raekuuro, sitä piti molempien ihmetellä ikkunasta ;)
1254347281_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kuvasta tuli hieman tumma ilman salamaa...

1254347329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
tässä maltetaan jo vähä katsella kohti kameraa ...

Huomiselle onkin paljon tehtävää, tavaroiden pakkaaminen, koirien lenkittäminen metsässä ja kruunuja on haettava pankista... Täytyy toivoa että päästään matkaan ja ennen kaikkea että matka olisi onnistunut. Tää raportoi ensi viikolla miten kävi ;)