Aikani konekuumetta podettuani, ja vaihtoehtoja punnitessani päädyin viimein toivottavasti hyvää ratkaisuun ;) Ostin omppu koneen eli Applen Imacin parhaimman mahdollisen mallin ;) Muistia on ruhtinaalliset 4 gigaa ja näytöt ja koneet samassa paketissa. Tulen laittamaan koneeseen vistan boot camp systeemillä, ettei ihan vierotusoireita tulisi :)
1259099942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kallis hankinta, nelinumeroinen luku, mutta toivottavasti hintansa väärti :) Paketin pitäisi olla mulla perjantaina. Hyvästi veronpalautukset ;) Mutta oisin mä voinu ne huonomminkin käyttää...Maceja on kehuttu varsinkin kuvien käsittelyyn soveltuvana, toivottavasti en tule pettymään :) opettelemista varmasti on, toisaalta on kivaa opiskella uutta. Koneen mukana tulevan kattavan ohjelmiston lisäksi, laitan siihen photo shopin CS2:n, katsellaan sitten mitä muuta tarvetta herää kun sitä käyttää.

Viikonloppu oli jo meni, pikkaisen aurinkokin pilkisteli taivaalta, mutta sitä kauan odotettua lunta ei sitten näkynyt :(
Lauantaina käytiin kaverin kanssa shoppaamassa Raahe-cityssä, yhtään joululahjaa ei löytynyt, mutta itselle kyllä löytyi uudet farkut ja pusero ... HUOH! olen toivoton. Lisäksi täydensin lihavarastoja mustista ja mirristä. Onneksi saan ensi perjantaina urakalla lihatäydennystä kun menen Pian kanssa shoppaamaan "etelään"!

Sunnuntaina haettiin pizzaa ja mentiin syömään ne mökille. Mökillä tuli ulkoiltua ja vähä kuviakin näpsittyä.
Iltaisin lenkit ovat olleet yhtä tuskaa kun on MÄRKÄÄ JA PIMEÄÄ. Viime viikkoisesta viisurin poistosta en ole vieläkään oikein toipunut, kipulääkettä on saanu syödä päivittäin ja eilen kävin ottamassa hammaslääkärissä siihen koloon sellaisen lääkeaineen joka selvästi helpotti kipua. Siis ONNEKSI tää oli viimeinen viisaudenhammas!

Tänään tokoteltiin Petunian kanssa. Ensin otettiin pitkä paikallaolo (tai muut otti, minä otin sen 2 minuutin paikallaolon) ei moittimista, Petu pysyi paikallaan ja rauhallisena koko ajan, perusasento ok. Sitten otettiin idaria, eli idioottirinkiä. Ohjaaja teki neliön ja me neljä koirakkoa lähdettiin liikkeelle jokainen omalta sivultaan. Jokaisella suoralla sivulla tehtiin liike (seiso, istu, maahan ja perusasento) ja jokaisen liikkeen jälkeen ohjaaja jätti koiran paikalleen ja kiersi koko neliön ympäri ilman koiraa, ja sitten jatkettiin matkaa. Petu pysyi koko ajan rauhallisena, eikä reagoinut ohi kulkeviin ohjaajiin, vaikka koskaan ei olla tuollaista tehty.
Lopuksi otettiin seuraamispätkä käskytettynä ohjaajan toimesta yksitellen. Meillä meni muuten aika kivasti, mutta kesken seuraamisen Petu huomasi ihanaisen collie-pepin jonka Kaisa haki autosta, ja olis niin tehnyt mieli mennä moikkaamaan. Aika hyvin kuitenkin unohti Pepin ja jatkoi seuraamista.  Palkaksi sitten liikkeen jälkeen Petunia sai käydä tervehtimässä Peppiä :)
Minusta nämä liikkeet menivät niin kivasti, että vein Petun autoon ja lopetin treenit onnistuneeseen suoritukseen :) Metsälenkit heitettiin vielä treenien päälle. Lamppu alkoi reistailla loppumatkasta, mutta onneksi löydettiin vielä pois sieltä metsästä :)

Riikalta tuli suru-uutisia tänään, Sylvi-borkku oli lähtenyt tänään pilven reunalle :( suuret osaanotot !

Loppuun vielä kuvatuksia. Ekat kuvat ovat toissa viikonlopulta, jolloin meillä oli kylässä kummipoika Leevi perheineen. Seuraavassa kuvassa Leevin velipoika Lenni 6 kk.
1259099549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lenni Markon sylissä

1259099561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petuniaa ei itse Lenni kiinnostanu, mutta Lennin kopassa roikkuva mato olisi
ollut aivan ihqu ;)


Loppuun vielä yksi "talvinen" kuva mökiltä Sunnuntailta ... sitä lunta ja joulua odotellessa ;)

1259099751_img-d41d8cd98f00b204e9800998e