Meinaan se hetki jolloin Titon siemenet matkaavat Unkariin, ja toivottavasti ovat siellä vielä "elossa" ;) Ensin näytti sille että ne lähtevät matkaan jo huomenissa, mutta tämän päivän progen perusteella ne lähtee matkaan Maanantaina. Täytyy taas pitää maanantai vapaata, kun lähetyksen tulee olla Oulussa dhl:n toimistolla ennen klo 12 päivällä, jotta se on seuraavana päivänä klo 12 mennessä Budapestissä. Nooh kaksi kärpästä samalla iskulla... olen luvannut kuvata Sannan bullmastiffeja joten menen kuvailemaan tulomatkalla Sannan, Paukun, Kainon ja Neksun luo ellei mitään kamalaa lumimyräkkää satu tulemaan.

Tää viikko on kyllä mennyt taas ihan hujauksessa. Illat ovat vilahtaneet lenkkeillessä jäällä ja metsissä. Tito vaikuttais nyt olevan kunnossa, mitään merkkejä ei enää revähdyksestä ole raskaankaan liikunnan jälkeen. Toivottavasti tämä tila nyt säilyisi !!!

Tänään käytiin kunnon hankilenkit metsässä, vaikka pakkasta oli -18 astetta mulla oli ihan pää märkänä sen pitkän hankisession jälkeen. Välillä taas tuntui että voimat loppuu kesken, ja taisi tulla vähän liikaa vaatettakin päälle. Ihmeesti koiria ei palellut vaikka "uivat" pitkin hankia.

Nicolta tuli Espanjasta kuulumisia, olivat käyneet jälleen yrittämässä valionarvoa, mutta valitettavasti sitä ei vieläkään tullut. 10 koiraa oli ollut avoimessa luokassa, ja kun luokkavoitolla vain pääsee jatkoon, se ei ole helppoa. Mutta ei luovuteta ei, kyllä se sieltä vielä tulee !!!!

Näyttelysuunnitelmia me ei olla tehty, varmaan mennään vasta huhtikuun jälkeen kun 1. cacibin saamisesta tulee Titolla vuosi täyteen. Vahvistuksia on tullu vasta kahdesta ekasta, siitä viime huhtikuisesta Vaasan cacibista sekä yhdestä Ruotsin cacibista.

Nettitilailujakin on harrastettu, piti tilata kuvaamiskampetta lisää... ensi kerran tehtävään pitää ottaa kuva jossa käytetään heijastinta, sellainen oli siis pakko tilata.
Lisäksi tilasin 30 kg sapuskaa koirille, viimeistä Eagle säkkiä taas viedään. Otin toisen säkin Eaglea, ja toisen säkin kokeeksi Golden Eagleä en ole koskaan sitä kokeillut.

Tänään lenkin jälkeen huvikseni räpsin tässä sisällä parit räpsyt koirista, tässä ne on:
1267049676_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petua väsyttää hankijumpan jälkeen

1267049725_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Herra Hiirinen kyselee saisko sitä ruokaa jo tälle illalle ???

1267049779_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
pientä poseerausyritystäkin...