...voi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestää vois
vaan illan tullen katoaa ja tummuu aina pois.

Nyt on tänä viikonloppuna saatu ihailla puhdasta hankea oikein urakalla!

Eilen illalla meille tuli Titon vakkarihieroja kotiin. Tito antoi hieroa todella hyvin, rentoutui täysin, ja nyt ne viimein löytyivät ne oikeat revähdyskohdat. Eli Titon oikea reisilihas syvältä oli revähtänyt, joka sitten oli vaikuttanut vasemman puolen selkään ja etujalkaan. Hieroja sai ne nyt auki, ja ollaan yritetty ottaa rauhallisesti tää viikonloppu. Ihan mahtava vajaa kahden tunnin hierontasessio, ammattilaisen otteet ja Tito nautti ja otti hieronnan vastaan täysin siemauksin. KIITOS!
Iltasella käytiin Petunian kanssa lumipyryssä pitkä metsälenkki, mutta Tito pääsi vaan tuohon omaan metsään hieronnan jälkeen.
Tuosta omasta metsästä piti mainita sen verran, että siellä liikkuu ILVES. Paikallislehdessä oli tänään juttu, että tässä seuraavalla kadulla oli ilves tappanu omalle pihalleen kissan. Eilenkin näkyi metsässä jonkin eläimen jälkiä ilman ihmisten jälkiä, joten ilves siellä varmaan oli tepastellut. Sopii ilveksen yrittää hyökätä meitin monstereiden kimppuun ;)

Mulla on viikonlopun työpaikan päivystys, ja eiköhän käynyt aamulla niin, että puhelu tuli ja mun etäyhteydet eivät toimineet :( Auto oli pihalla hautautuneena lumeen, ja piha kolaamatta. Ei siinä auttanut kuin kilauttaa työkavereille, ja sainkin avun, KIITOS J :)
Työasiat hoidettuani painelin koirien kanssa pihalle ja Marko lähti myös kolaamaan lunta. Otin kameran matkaan ja muutama otos lumipyryssä tuli taas räpsittyä. Kameroista puheenollen tuli sitten tilattua pystykuvaus akkukahva kameraan, vaikka mun nettitillailut piti olla pannassa ... Jenkeistä luontaistuotetilaus oli tupsahtanut postilootaan, koirat sai nivelaineita ja öljyjä ja en itsekkään ilman jäänyt ;) Nyt saan odotella kolmea eri kameratilausta, ihanaa :)

Iltapäivästä käytiin porukoilla nauttimassa laskiaispullia ja kahvia ja sieltä tullessa repsahdettiin kunnolla ja haettiin kebabit ranskalaisilla. Ai että oli HYVÄÄ ;)
Illalla käytiin jäälenkki. Matkalla kävin töissä vähän säätämässä työkonetta, ja sainkin kotoa etäyhteyden toimimaan. HUOH! Ja ihan hillitön tuuli jäällä! Oli kuin napapiirillä. Jäljetkin peittyivät melkein saman tien pöllyävään lumeen. Titoa ei haitannut ollenkaan tämä tuuli, oli kiva leikkiä lumipalloilla :) Petu on taas saanu lenkkiä niin paljon että meno oli rauhallista.

Ilokseni huomasin että Titon kaikki tittelit on nyt vahvistettu kennelliitossa eli herra on FI&SE&NO&POHJ MVA Bullberry Torquil. Kunniakirjakin saapui kotia. Mietin pitkään kannattaako sitä ottaa / maksaa, mutta kun olen sen muillekkin ostanut, niin miksei sitten Titollekkin :) Sinne kansioon muiden papereiden joukkoon se menee.

Loppuun taas mitäpä muuta kuin tän päivän kuvasatoa :)

1265497972_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pentti Petunia Holappa kuten aina valokuvauksellisena lisättynä
Riikan studioleikeillä ;)


1265498021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
ja tää tuli sitten ihan puun takaa :)