En voi uskoa että huomenna on jo TAAS torstai. Tämä viikko on mennyt taas ihan siivillä ja mikä parasta ollaan selvitty Titon kanssa ihan ilman tapaturmia :) Ei olla tällä viikolla tehty muuta kuin lenkkeilty ja lenkkeilty ja lenkkeilty. Eilen ei tienny itkeäkö vaiko nauraa metsälenkillä kun koirat uppos koko jalkoja myöten hankeen ja itsekin sai tarpoa polvia myöten. Sinnillä mentiin perinteinen lenkki vaikka monta kertaa olis tehny mieli heittäytyä hankeen makaamaan. Raskasta! Titokin alkulenkin juoksenneltuaan hangessa puolen lenkin maissa mun tuli jalan taakse kävelemään ja odotti että minä "auraan tien". Monta kertaa yritin saada sitä menemään edellä, mutta ei se jäi kuseksimaan ekaan puuhun ja siirty taas mun taa. Fiksu koira :)
Toissailtana käytiin sellainen yhdistetty tie ja jäälenkki, joka oli aikas mukava. Mentiin jäätä pitkin ensin parisen kilometriä jossa Tito päästeli höyryjään juoksemalla irti, ja rantauduttiin ja kierreltiin teitä pitkin samaan paikkaan mistä lähdettiin.
Tänään sitten käytiin osittain kelkan jälkiä, osittain koskematonta hankea pitkin lenkki metsässä. Pari tuntia siinä vierähti, ja voin sanoa että eiliset hankitarpomiset painoivat jaloissa, en olisi jaksanut lenkkeillä askeltakaan enempää.

Laitoin tuossa alkuviikosta ylimääräistä koiratavaraa myyntiin nettiin, kivasti olen saanutkin myytyä, mutta jäljellä olisi vielä mm. xxl-kokoinen käyttämätön rautainen näyttelyhäkki, jos jotakuta kiinnostaa, ottanee yhteyttä :)
Tasapuolisuuden nimissä, pitäähän uutta tavaraa tilata tilalle. Eilen sitten ihan ex tempore tilasin nettikaupasta yli 400 euron edestä kameraan uutta vermettä.
Edellinenkään kameratarvike tilaus Saksasta ei ole tullut. Aloin nimittäin tosissaan ihmettelemään että miksei se tule, ja kun katoin tilausvahvistusta niin totesin että rahat olisi itse siirtää paypalin kautta. Usein noissa nettikaupoissa on ollut niin, että kun paypal tunnukset syöttää niin maksu menee automaattisesti. No, maksoin sitten tilauksen vasta nyt, ja taas sitä odotellaan ja odotellaan...

Unkarin morsiamen omistajat ovat yli-innokkaita. Aloin jo katumaan koko hommaa, sieltä tulee postia jatkuvalla syötöllä, ja yksi päivä yrittivät soittaa mulle päivällä! Ihan varmaan alan töissä jaarittamaan jonnekkin Unkariin, kun edes mitään kiireellistä / tärkeää asiaa ei ollut koska nartun juoksu ei ole edes alkanut!!! Valmistelut ovat kuitenkin täällä päässä alkaneet, Unkarin eläinlääkärin arvion mukaan juoksu alkaa 1-2 viikon sisään. "Kitti" kuljetusta varten on tilattu, ja juoksuisista nartuistakin otettu hajut talteen :)

Loppuun pari tässä parin viikon sisään otettua kuvaa meitsin lenkkikavereista :)
Viikonloppua (ja samalla työpaikan päivystystä :( ) odotellessa... Tosin viikonloppua ennen Titolle tulee hieroja käymään, ja sitten kuullaan missä mennään näiden kaikkien revähdyksien, tapaturmien ja hankilenkkien jälkeen ...

1265234151_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Petunia the symppisnaama

1265234169_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tito jäällä sunnuntaina. Hieman hassu asento, ei tiedä istuisko vaiko
seisoisko ???